Aguś jeśli chcesz mieć duże rozrośnięte kępy, to ich nie dziel, one tego nie potrzebują i tak będą się pięknie rozrastać

Ale jeśli chcesz je np rozsadzić, to podziel po kwitnieniu, one ładnie się ukorzenią i będą zagęszczały już w tym roku
Ewuniu szkoda, że nie chcą rosnąć, ale masz tyle innych wspaniałości w ogródku, że nie ma co żałować
Upały u mnie są już naprawdę długo, teraz wreszcie przeszła burza i popadało, bardzo się cieszę, wreszcie roślinki napiją się ...wprawdzie padało tylko z pół godzinki....ale dobre i to
Ewuniu floksami bardzo chętnie podzielę się, daj tylko znać , które Cię interesują
Jadziu moje na szczęście są jeszcze zdrowiutkie. W zeszłym roku ominęło je to paskudztwo, mam nadzieję, że w tym będzie podobnie
Wandziu i u mnie zdarzają się lata, że pojawia się mączniak, na szczęście nie zawsze, w zeszłym roku nie było, mam nadzieję, że teraz też się uda. Ale jak już się pojawia, to po prostu po kwitnieniu ścinam przy ziemi i po problemie
Mam nadzieję, że Twoje wzmocnią się i ładnie rozrosną
Elu ja również , one są takie śliczne i tak cudnie pachną
Maju cieszę się, że jesteś
Lilie kocham i boleję nad odmianami, które straciłam zimą. Na szczęście te, które pozostały są bardzo dorodne i wynagradzają straty

Wszystkich bardzo namawiam na sadzenie ich
Grażynko, Ty mnie nie kuś, bo ja miejsca już nic nie mam .....musiałabym coś wyrzucić
Kilka widoczków na dobranoc