Różyczka kupiona w BRICO ,bez nazwy ,ale podoba mi się strasznie .Szukałam takiego właśnie kolorku i niechcący go mam .Isia pisze:Jolusia pamiętasz może jak nazywa sie ta pomarańczowa różyczka ??
Ogród - mój azyl - JolantaG cz.3
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
udał Ci sie zakup
bo trafic na piekna pomarańczowa różę to rzadkość ja miałam w zeszłym roku rózyczke Tinę ale niestety przemarzła teraz mam Monicę jakby siostre ale niestety to nie to samo przebarwia sie na żółto i nie jest tak intensywnie pomarańczowa jak Monica i jak Twoja. W Kutnie będę szukać pomarańczowej królowej 
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
MARIOLU ,dziękuje .Fotki rzeczywiście robiłam wieczorem .
ISIU chociaż nie znam nazwy ,to i tak jestem bardzo zadowolona z tej pomarańczowej różyczki .Szukałam właśnie takiej ,żeby była pomarańczowa od pąka ,aż do pełnego rozkwitu . :P
Mam nadzieję ,że uda ci się, w Kutnie, kupić różyczkę o jakiej marzysz .
ISIU chociaż nie znam nazwy ,to i tak jestem bardzo zadowolona z tej pomarańczowej różyczki .Szukałam właśnie takiej ,żeby była pomarańczowa od pąka ,aż do pełnego rozkwitu . :P
Mam nadzieję ,że uda ci się, w Kutnie, kupić różyczkę o jakiej marzysz .
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
IGUŚ ,przykro mi ,że nie widzisz fotek.
PITERKU ,ten nachyłek kupiony w takim stanie ,jak widać .Sadzonka już dość duża.Dalii ,tych patriotycznych [jak ja to mówię ],mam dziesiątki .Szkoda tylko ,że tego jednego kolorku .Przydały by się inne .
MONIKO ,winogrona,te akurat na fotce ,to późna odmiana o ciemnych gronach,mam jeszcze wiele innych odmian ,a właściwie M ,bo to jego konik .
AGNIESZKO ,już niedługo będziemy się opychać winogronkami ,na razie tylko jabłuszka ,śliwki i nektarynki .
HALINKO ,dziękuje .
AGULINO ,dziękuje i zapraszam ponownie .
PITERKU ,ten nachyłek kupiony w takim stanie ,jak widać .Sadzonka już dość duża.Dalii ,tych patriotycznych [jak ja to mówię ],mam dziesiątki .Szkoda tylko ,że tego jednego kolorku .Przydały by się inne .
MONIKO ,winogrona,te akurat na fotce ,to późna odmiana o ciemnych gronach,mam jeszcze wiele innych odmian ,a właściwie M ,bo to jego konik .
AGNIESZKO ,już niedługo będziemy się opychać winogronkami ,na razie tylko jabłuszka ,śliwki i nektarynki .
HALINKO ,dziękuje .
AGULINO ,dziękuje i zapraszam ponownie .
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Szukałam dla ciebie zdjęcia tego krzaczka z Irlandii - trochę to trwało - oto on

Myślisz, że to jest budleja, bo teraz jak na niego patrzę to nie jestem pewna

Myślisz, że to jest budleja, bo teraz jak na niego patrzę to nie jestem pewna
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3