Dala- mój piękny ogród cz.1
-
x-d-a
Moniko, myślę, że kalina nie jest bardzo wymagającym krzewem i możesz spróbować gdzieś na skraju Twojego lasu. Jedyne co jej dokucza to wiosną czarna mszyca, której bardzo smakują młode listki. Zresztą jest wiele innych, równie pięknych gatunków kalin, niektóre zimozielone, do których się przymierzam...
Magdo, u mnie też zima na całego, nawet dzisiaj chciałam zrobić jeszcze parę zimowych zdjęć, tak pięknie biało się zrobiło, ale wyładował mi się aparat. Może jutro, bo nic nie zapowiada końca zimy...
Magdo, u mnie też zima na całego, nawet dzisiaj chciałam zrobić jeszcze parę zimowych zdjęć, tak pięknie biało się zrobiło, ale wyładował mi się aparat. Może jutro, bo nic nie zapowiada końca zimy...
-
x-d-a
-
Zbyszek444
- 100p

- Od: 30 sty 2009, o 19:41
-
x-d-a
Magdo, rzeczywiście raz dziennie biorę pieski na dłuższy spacerek - mały szaleje jak pijany zając, a Dyzio idzie powolutku na smyczce. Ciężko już mu się chodzi, ale musi jeszcze troszeczkę się ruszać, żeby mięśnie mu się nie zastały...A w domku to praktycznie cały czas śpi.
Zbyszku, cieszę się, że się odnalazłeś, bo już się za Tobą stęskniłam. U Ciebie też taka śnieżyca?
Zbyszku, cieszę się, że się odnalazłeś, bo już się za Tobą stęskniłam. U Ciebie też taka śnieżyca?