wiewioreczka-Anetko Witaj! Cieszę się, ze zaglądasz do mnie.
Mamy piękną jeszcze kolorową jesień. Oby jeszcze nas długo cieszyła
Locutus-LOKI To już jesienne porządki masz za sobą całe ?? Ja też jakby część pierwsza/A jakby jeszcze 2 części zostały.
I mnóstwo dalii, które jeszcze kwitną .Ale jeszcze trochę i trzeba będzie je wykopać., osuszyć i do piwniczki sąsiada. Ja jeszcze nie mam piwniczki. Astry- marcinki cudnie kwitną. A jak jest chwila ze słońcem to już jest mnóstwo owadów. Oj aż szkoda, że ta piękne widoczki nam już niedługo się skończą.
korzo_m-Dorotko Ostatnie dni może takie pochmurniejsze. Ale i tak jest piękna jesień do tej pory.
Nie wiem czemu Fiona smutna. Może tez jej szkoda lata, ciepełka, pięknej mijającej jesieni. I możliwości polowania na myszki.
Też mam taką nadzieję, ze za rok dalie nam będą rosły i kwitły pięknie.
Ja już z jednej strony liliowców tam posadziłam. Mam nadzieję, ze będą tam dobrze rosły. A za rok rozrosną sie i będą bardziej widoczne.
jarha-Halszko Oj tak, teraz w całości jest 41 a. Terenu zielonego w bród.
Lilie zrobiły mi wielką niespodziankę. .Jeszcze nigdy nie miałam kwitnących lilii w październiku. Ale też nigdy wcześniej nie kupowałam ich w lipcu i nie sadzałam ich latem.
Fiona może przyglądała się jakimś ptaszkom.
plocczanka-Lucynko Asterki- marcinki to niezawodne rośliny jesieni. Cudnie teraz wyglądają tak bardzo ożywiają ogrody.
Moje zimowity jeszcze kwitną. Hortki też jeszcze czarują.

Dalie wciąż Pięknie kwitną. cieszy mnie to.
Widoczki mam różne.
W większości ogród mnie już satysfakcjonuje. Ale kilka części nie. Mus nad nimi popracować jeszcze.
Dziękuję Lucynko i ja pozdrawiam i dobrego, ciepłego tygodnia Ci życzę