wiewioreczka-Anetko  Witaj! Cieszę  się, ze  zaglądasz  do  mnie.  

Mamy  piękną  jeszcze  kolorową  jesień. Oby  jeszcze  nas  długo  cieszyła  
 Locutus-LOKI
 Locutus-LOKI   To  już  jesienne  porządki  masz  za  sobą  całe ?? Ja  też  jakby  część  pierwsza/A  jakby  jeszcze  2  części  zostały. 
I mnóstwo  dalii,  które  jeszcze  kwitną .Ale   jeszcze  trochę i trzeba  będzie  je  wykopać.,  osuszyć  i  do  piwniczki  sąsiada. Ja  jeszcze  nie mam piwniczki. Astry-  marcinki  cudnie kwitną. A jak  jest  chwila ze  słońcem  to  już  jest  mnóstwo  owadów. Oj  aż  szkoda, że  ta  piękne  widoczki  nam  już  niedługo  się  skończą.  
 korzo_m-Dorotko

korzo_m-Dorotko  Ostatnie  dni  może  takie  pochmurniejsze. Ale  i  tak  jest  piękna  jesień  do  tej  pory.
Nie  wiem  czemu  Fiona  smutna. Może  tez  jej  szkoda    lata,  ciepełka,  pięknej  mijającej  jesieni. I możliwości  polowania  na  myszki.   

Też  mam  taką  nadzieję, ze za  rok  dalie  nam  będą  rosły  i  kwitły  pięknie. 
Ja  już  z  jednej  strony  liliowców  tam  posadziłam. Mam  nadzieję, ze  będą  tam  dobrze  rosły. A  za  rok  rozrosną  sie i  będą  bardziej  widoczne. 
 jarha-Halszko  Oj  tak,  teraz  w  całości  jest  41  a. Terenu  zielonego w bród. 
Lilie  zrobiły  mi  wielką niespodziankę. .Jeszcze nigdy  nie miałam  kwitnących  lilii w październiku. Ale  też  nigdy  wcześniej  nie kupowałam  ich w lipcu  i  nie sadzałam  ich  latem. 
Fiona  może  przyglądała  się  jakimś ptaszkom.
  plocczanka-Lucynko Asterki-  marcinki  to  niezawodne  rośliny  jesieni. Cudnie  teraz  wyglądają  tak  bardzo  ożywiają  ogrody.  

Moje  zimowity  jeszcze  kwitną. Hortki  też  jeszcze  czarują. 

Dalie  wciąż Pięknie  kwitną. cieszy  mnie  to.
Widoczki  mam  różne.
W  większości  ogród  mnie  już  satysfakcjonuje. Ale  kilka  części  nie. Mus  nad  nimi  popracować  jeszcze. 
Dziękuję  Lucynko  i  ja  pozdrawiam i dobrego,  ciepłego  tygodnia Ci  życzę