Oluniu, piękne zestawienie zdjęć z poszczególnych miesięcy, takie fajne wspomnienie, podumowanie chociaż ja wolę takie tradycyjne, podpisane, z nazwami polskimi
Olu Witaj długo mnie u Ciebie nie było ,piękne brunery ,bukszpan złoty super .
Przydała by się gałązka do ukorzenienia , oczywiście żartuję.
Ale przypominam sobie że zeszłej zimy obiecał mi ktoś taką gałązkę , ale u mnie coś z pamięcią kiepsko .
to mi się wydaje, że kolażujesz cała parą, bukszpan bardzo lubię mam jeden ale ten diabeł stoi w miejscu, miałam "plana" taki niski żywopłocik ale nie dla mnie on mnie nie lubi,
a najważniejsze grzecznie przytuliłam sweterek, powiedziałam nawet że pani tęskni i przyjedzie latem, pozdrawiam
tez lubię dalie , mam ich w swoim ogrodzie od lat ,kiedyś nazywaliśmy je georginiami .. masz dużo pięknych kolorów , tez mam ich sporo ale nie tak dużo , ale jeszcze powstają nowe kolory , najładniejsze są dwukolorowe ale i pojedyncze są śliczne i utrzymują kwitnący ogród do pierwszych mrozów ......
Grażynko, on taki kremowy , jak wszystkie zwykłe jaśminowce, ale za to bardzo ładnie pachnie, a ja uwielbiam ten zapach ... nawet miejsce na leżaczek sobie koło niego zrobiłam
Dalie są moimi ukochanymi kwiatkami , gdyby nie jeden dzień w pażdzierniku z przymrozkiem
kwitłyby do dziś.Niektóre odmiany zmarzły i nie zdążyły nawet zakwitnąć.
Dobrze , że mam zrobionych dużo zdjęć , mogę nacieszyć oczy ich widokiem kiedy tylko zapragnę.
aż poczułam zapach jaśminu ,bo tak go nazywamy .. w tym roku dokupiłam o pełnych kwiatach a są jeszcze żółte tylko nie widziałam ich w sprzedaży ...a dalie są ozdobą każdego ogrodu ....