ja cię wcale nie winię, tylko stwierdzam fakty, że nie potrafię nigdzie spotkać botanicznych.Anaka pisze:Nie możesz mnie winić, że nie udaje Ci się kupić botanicznych phal.Piszesz do mnie w klimacie pretensji...
Zamykam ten temat w moim wątku
Moje orchidaria - Anaka
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
STORCZYKOWA uspokój się wreszcie bo dość Cię już wszędzie
Wszędzie piszesz to samo i wszystkim się żalisz jaka to biedna jesteś a prawda jest taka że jakoś zakupiłaś za pośrednictwem Joli trochę botanicznych. O tym jakoś już nie wspomnisz.... OPANUJ SIĘ DZIEWCZYNO bo każdy ma cie dość. Masz problem zgłoś się do psychologa bo chyba nie wszystko z tobą w porządku... i kochaj się ze swoim nieszczęściem w SWOIM wątku a nie w watkach innych.....
Anako przepraszam, że zaśmieciłam właśnie Twój wątek
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie trochę, tylko jednego, a to różnica. a ze mną jest wszystko w porządku, to wy znajdujecie problemy tam, gdzie ich nie ma.kaisog1 pisze:STORCZYKOWA uspokój się wreszcie bo dość Cię już wszędzieWszędzie piszesz to samo i wszystkim się żalisz jaka to biedna jesteś a prawda jest taka że jakoś zakupiłaś za pośrednictwem Joli trochę botanicznych. O tym jakoś już nie wspomnisz.... OPANUJ SIĘ DZIEWCZYNO bo każdy ma cie dość. Masz problem zgłoś się do psychologa bo chyba nie wszystko z tobą w porządku... i kochaj się ze swoim nieszczęściem w SWOIM wątku a nie w watkach innych.....
![]()
![]()
-
Anaka

- Od: 21 maja 2009, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
Aniu, nie na głodnego, bo skosztowałam już chlebka na zakwasie z Twojej domowej piekarenki- pychaśny, sama już nie wiem, który był najbardziej apetyczny :P :P :P - stąd wiele sił na powolny, pełen wrażeń spacerek po Twoim wątku. Oj nie, nie pierwszy raz tak się przechadzam, serwujesz taką ucztę dla oczu, że lubię tu powracać i wciąż mi mało.
WSPANIAŁA kolekcja, dech w piersi zatyka!!!
Lecę sobie jeszcze do Twych orchidei. A co mi tam, będę się upajać ich widokiem do rana.
WSPANIAŁA kolekcja, dech w piersi zatyka!!!
Lecę sobie jeszcze do Twych orchidei. A co mi tam, będę się upajać ich widokiem do rana.
- Mala_MI

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Aerides houlletiana - prepiękna roślina. Pierwszy raz chyba widzę.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
-
Anaka

- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Orange, Aeridesy potrzebują sporo wilgotności. Na parapecie musi być pod doniczką podstawka z wilgotnym keramzytem lub gąbką florystyczną.
Mój rośnie w oranżerii
Limona, zapraszam do skosztowania chlebków!
Moje orchidee Ciebie pozdrawiają :P
Mój rośnie w oranżerii
Limona, zapraszam do skosztowania chlebków!
Moje orchidee Ciebie pozdrawiają :P
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki

Czekam niecierpliwie na pełny rozkwit.