Skromny ogród Joli - 2008r.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziękuję Ewuś i Krzysiu za słowa otuchy. Tak dzieci bardzo to przeżywają a i ja jak sobie przypomnę to i popłaczę po cichu :cry: Tak to juz jest wychowa się zwierzątko zżyje sie z nim a potem jest bardzo ciężko jak odchodzi.Ale nic na to nie mozna poradzić .Pozdrawiam Was mocno i gorąco
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
acidantera
100p
100p
Od: 14 kwie 2008, o 21:14

Post »

ojeeeju jaka smutna historia...niestety .. moja mama też miała do niedawna kotka .. teraz jego zdjęcie w ramce na honorowym miejscu stoi i na teleefonie tapetka z kotkiem ... współczuję bardzo i pozdrawiam ;)))
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

jollla500 pisze:Dziękuję Ewuś i Krzysiu za słowa otuchy. Tak dzieci bardzo to przeżywają a i ja jak sobie przypomnę to i popłaczę po cichu :cry: Tak to już jest wychowa się zwierzątko zżyje się z nim a potem jest bardzo ciężko jak odchodzi.Ale nic na to nie mozna poradzić .Pozdrawiam Was mocno i gorąco
Heh, ja nie wyobrażam sobie mieszkania bez mojej psiny Łatki. Nie wiem co zrobię jak odejdzie, a kiedyś niestety to nastąpi :(. Trzymaj się!
samanta
500p
500p
Od: 21 lip 2008, o 20:00

Post »

Jolu ,mnie też jest przykro i bardzo smutno z tego powodu ,
żal dzieciaczków ,na pewno bardzo to przeżyły.
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję dziewczyny :D :D :D Moniś i Martuś i Tobie Piotrusiu.Musiałam sie z Wami podzielić swoim smutkiem bo jesteście dla mnie jak rodzina.Jestem szczęśliwa :D że trafiłam na to forum i to przez przypadek .Jestem tu od niedawna ale spotkałam tu wspaniałych i pomocnych ludzi na których zawsze można liczyć .DZIĘKUJĘ WAM
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Joluś, bardzo mi przykro.
Wiem co to znaczy stracić zwierzaczka.
Miałam malutką sunię przez 11 lat i niestety trzeba było uśpić.
Pochowałam ją na działce, bo bardzo lubiła tam przebywać.
Ale od tej pory nie chcę już żadnego zwierzaczka.
Nie chciałabym znowu tego przeżywać gdyby się znowu coś stało...
acidantera
100p
100p
Od: 14 kwie 2008, o 21:14

Post »

Możesz zawsze i o wszystkim do nas ....
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gabrysiu doskonale Cię rozumię ,przeżyłaś bardzo :cry: stratę swojego ukochanego zwierzaczka. Dlatego nie chcesz jeszcze raz przez to przechodzić ,mnie niestety czeka to jeszcze nie raz bo mam jeszcze dziewięć milusińskich :) Pozdrawiam Cie mocno i śpij spokojnie ;:205
Awatar użytkownika
MariaTeresa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 02:43

Post »

Ojej ,aż 9 ale teraz z ostniego miotu to ten jeden? Kondolencje z powodu kocicy, może to zapalenie po połogowe ?.U mnie tak padły 2 rasowe królice, dzieciątek sporo miały..
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Awatar użytkownika
TAJGA 2008
1000p
1000p
Od: 5 sie 2008, o 09:44

Post »

Bardzo współczuję z powodu kotka. Rozumię ból bo sama straciłam 3 kotki.
Podoba mi sie Twój ogród, fajne pomysły z drewnianymi figurkami.
Pozdrowienia
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Mario Tereso dziękuję Kochana za wsparcie.W tym miocie moja kotka miała tylko dwa ,przeżył tylko jeden, A 9 zwierzatek mam ogólnie z pieskami ,ptaszkami itpMam jeszcze dorosłe koty ale tak zwane podwórkowe które śpia w kotłowni.Kiedyś potrącił samochód inną kotkę więc nie miałam żadnego kota.Szukałam i pytałam i nikt nie miał a potem przynieśli mi 4 .Więc przygarnełam je .Ten co odszedł to był domowym.Ten malutki co nim sie opiekuje to miał 3 tygodnie jak został sierotką ,to chyba mało prawdopodobne aby było związane z porodem.Zresztą sama już nie wiem i chyba nigdy sie nie dowiem prawdy .Mario Tereso jak rozumię to masz króliczki ,ale one są fajniutkie.Ja 2 lata temu też miałam dosyć liczne stadko bo 90 sztuk.Ale potem zrezygnowałam jak zaczęłam wychowywać pięcioro dzieci bo myślałam że może sobie z tym wszystkim nie poradzę.Ale czasami tęsknię za nimi i za kurkami też.Pozdrawiam Cię mocno i gorąco :D :D :D
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przed chwilą obejrzałam w tv program "weterynaryjny", w którym pani doktor opowiadała m. inn. o zakrzepicy aorty u kotów. Choroba objawia się niedowładem, a nawet paraliżem tylnych łapek, troszkę podobnie jak w problemach z kręgosłupem, ale różnicuje się to chłodnymi poduszeczkami tylnych, a ciepłymi przednich łap, co jako objaw nie występuje przy chorobach kręgosłupa. Choroba przebiega dość szybko i ma kiepskie rokowania, jeśli się w porę tego nie zdiagnozuje... Może twoja kotka miała właśnie to?

Co by to jednak było, żal bardzo kociczki :(

Ale za to maleństwo śliczne :) Dbaj o nie i pomiziaj pod brodą od forumowej ciotki :D Trzymam kciuki za dobre zdrowie i szybkie przybieranie na wadze :D
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

No ja z kawką a tu takie smutne wieści :cry: ,kotek był prześliczny :cry:
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Naleweczko i Agnieszko dziękuję Wam za odwiedziny i wsparcie :D :D :D Naleweczko chyba masz rację ,wszystko sie zgadza z Twoim opisem .Weszłam jeszcze na google i sprawdziłam ,jestem przekonana na 100% że na to chorował mój kotek.Ale jak to sie stalo że lekarz nie rozpoznał tej choroby ,skoro to jest jedna znajczęściej występowanych chorób u kotów.Sama nie wiem czemu, może dlatego że jest młodym lekarzem i mniej doświadczonym.Za kilka dni idę do niego z wizytą z tym malutkim, zapytam sie go o to ,zobaczymy co powie.O malutkiego dbam i pomizjałam go od Ciebie Ciociu.Pozdrawiam gorąco :D :D :D
x-o-1
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 cze 2007, o 20:16

Post »

Jolu wpadłam do Ciebie na chwilę ale zostałam dłużej... super ogródek, śliczne rośliny ;:63 ;:138

pozdrawiamy
Ewa i Krzysiek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”