Tylko niech te tulipanki poczekająariel pisze: Basiu, posiedzimy, pozerkamy ;)
Zalążek arielowego ogródka -2 cz.- 2008r.
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- ariel

- Od: 24 paź 2006, o 22:46
- Kontakt:
Czy ptaki mogą roznosić tulipany?
Nikt nie wie skąd się wziął żółto-czerwony. W tle omieg i miesięcznica.

Sasanka, niestety trafiła na deszczowe dni i stoi z pochyloną głową.

Hosta, zapomniałem, że ją mam, myślałem, że to jeżówka, później, że trytoma, ale teraz już wiem

Hosta mini

Tulipany, tulipany...

No i mój kochany Rh racemosum

Sasanka, niestety trafiła na deszczowe dni i stoi z pochyloną głową.

Hosta, zapomniałem, że ją mam, myślałem, że to jeżówka, później, że trytoma, ale teraz już wiem

Hosta mini

Tulipany, tulipany...

No i mój kochany Rh racemosum

-
barbarka

Mój najstarszy też nie kwitnie już od kilku lat
Jeszcze daje mu czas , zobaczymy 
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grzegorzu, też szukałam długo po szkółkach i centrach ogrodniczych. Nie znalazłam! A więc właśnie kupiłam azalkę pontyjską przez All. Dwa pędy z dużymi pąkami na górze, ładna, zdrowa, 18 zł plus koszty przesyłki, ale razem z trzema innymi dość wysokimi roślinami koszty rozkładają się dość przyzwoicie (jakbym znowu zaczęła szukać po szkółkach, to moje koszty czasu i benzyny czy biletu autobusowego byłyby większe!). Sprzedawca porządny, sprawdzony, mogę polecić z czystym sumieniem (Ryszard Majewski) z okolic Gniezna.Grzegorz B pisze:Grażynko, sprawdziłem bardzo ładna, ale u mnie raczej jej nie kupię, ponieważ jeszcze się na nią nie natknąłem.kogra pisze:Grzesiu radzę kupić azalię pontyjską - nieziemsko pachnie - polecam.:P
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
Grzegorz B
Cześć Ariel, Ty tak się nie zamęczaj na praktykach, bo jeszcze trzeba fotki na forum wkleić
Świetnie się prezentują twoje tulipany, w tej mgle są super- Tajemniczy Ogród
. Ta czerwień jest znakomita, mi wczoraj zakwitł żółty, ale wyglada blado wobec tego co u Ciebie zobaczyłem, na dodatek dzisiaj wykwitły trzy kolejne i również żółte a ja chcę inne kolory
A co to za hosta mini
Świetnie się prezentują twoje tulipany, w tej mgle są super- Tajemniczy Ogród
A co to za hosta mini
-
Grzegorz B
Nalewko dziękuję za info, na pewno skorzystam, źródło sprawdzone, więc nie będę miał oporów.Nalewka pisze:Grzegorzu, też szukałam długo po szkółkach i centrach ogrodniczych. Nie znalazłam! A więc właśnie kupiłam azalkę pontyjską przez All. Dwa pędy z dużymi pąkami na górze, ładna, zdrowa, 18 zł plus koszty przesyłki, ale razem z trzema innymi dość wysokimi roślinami koszty rozkładają się dość przyzwoicie (jakbym znowu zaczęła szukać po szkółkach, to moje koszty czasu i benzyny czy biletu autobusowego byłyby większe!). Sprzedawca porządny, sprawdzony, mogę polecić z czystym sumieniem (Ryszard Majewski) z okolic Gniezna.Grzegorz B pisze:Grażynko, sprawdziłem bardzo ładna, ale u mnie raczej jej nie kupię, ponieważ jeszcze się na nią nie natknąłem.kogra pisze:Grzesiu radzę kupić azalię pontyjską - nieziemsko pachnie - polecam.:P
Jeszcze raz dziękuję
-
barbarka

A co chcesz Grzesiu od żółtego , co????Grzegorz B pisze: ... mi wczoraj zakwitł żółty, ale wyglada blado wobec tego co u Ciebie zobaczyłem, na dodatek dzisiaj wykwitły trzy kolejne i również żółte a ja chcę inne kolory![]()
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki