Teraz ja - treissi
Monika ja przezornie omijam Biedronkę bo w portfeliku pusto
ale robię porządki w kwiatkach ,właśnie wydałam wielką donicę ze strzałką bo mialam dwie
po prostu robię miejsce na nowe
które sobie kupię w przyszlym tygodniu.....oj będzie się dzialo poprosiłam mojego M. o specjalną półeczkę na okno na fiołki jak mi zrobi to się pochwalę
i na drugim oknie też mi się miejsce zrobi 
-
Saraaa
Monika, ja na napad na Biedronke wysłałam siostre. Na moje wymarzone zamio niestety sie nie załapała, beniaminki również były bardzo zbiedzione, ale przynajmniej nie wyszła z pustymi rękam, i kupiła yucce. :P
Ooo.. jaki wypadek z gruboszkiem... Mój senior kilka razy dziennie zaliczał upadek bo mały kicia na niego wskakiwał. Zabawa się skończyła, jak przeniosłam roślinke na wyższą półkę :P
Ooo.. jaki wypadek z gruboszkiem... Mój senior kilka razy dziennie zaliczał upadek bo mały kicia na niego wskakiwał. Zabawa się skończyła, jak przeniosłam roślinke na wyższą półkę :P
Witajcie,
W mojej biedronce kwiaty wystawili już we wtorek. Były bardzo łądne zamioculusy Yucca beniaminki i ficusy...
Wczoraj nie bylam więc nie wiem czy jeszcze są.
Moniczko, bedny ten gruboszek... mój kilk arazy lądował i mróz kiedyś przetrwał na balkonie a mimo wszystko jest taki wielki i nic mu nie było, te kwiatki to TWARDZIELE ...
W mojej biedronce kwiaty wystawili już we wtorek. Były bardzo łądne zamioculusy Yucca beniaminki i ficusy...
Wczoraj nie bylam więc nie wiem czy jeszcze są.
Moniczko, bedny ten gruboszek... mój kilk arazy lądował i mróz kiedyś przetrwał na balkonie a mimo wszystko jest taki wielki i nic mu nie było, te kwiatki to TWARDZIELE ...
Pozdrawiam Sylwia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... +domownicy
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... +domownicy
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
maryla73ab
- 1000p

- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Marylu sama je dorwałammaryla73ab pisze:Ciekawe czy teściowa Moniki dorwała zamiokulasy.
Tak więc kupiłam dwa zamio i fikuska anastasia, którego nie udało mi się upolować w tamtym tygodniu:) M. tylko stał i patrzył z boku ile doniczek wytargam:) Miałam jeszcze na oku yucke i fikusa sprężystego, ale dałam sobie spokuj, bo za tydzień chce kupić grudniczki

- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taki gęsty zamek
super,że Ci się udało go dorwać 
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
maryla73ab
- 1000p