Teraz ja - treissi
Monika ja przezornie omijam Biedronkę bo w portfeliku pusto
ale robię porządki w kwiatkach ,właśnie wydałam wielką donicę ze strzałką bo mialam dwie
po prostu robię miejsce na nowe
które sobie kupię w przyszlym tygodniu.....oj będzie się dzialo poprosiłam mojego M. o specjalną półeczkę na okno na fiołki jak mi zrobi to się pochwalę
i na drugim oknie też mi się miejsce zrobi 

Monika, ja na napad na Biedronke wysłałam siostre. Na moje wymarzone zamio niestety sie nie załapała, beniaminki również były bardzo zbiedzione, ale przynajmniej nie wyszła z pustymi rękam, i kupiła yucce. :P
Ooo.. jaki wypadek z gruboszkiem... Mój senior kilka razy dziennie zaliczał upadek bo mały kicia na niego wskakiwał. Zabawa się skończyła, jak przeniosłam roślinke na wyższą półkę :P
Ooo.. jaki wypadek z gruboszkiem... Mój senior kilka razy dziennie zaliczał upadek bo mały kicia na niego wskakiwał. Zabawa się skończyła, jak przeniosłam roślinke na wyższą półkę :P
Witajcie,
W mojej biedronce kwiaty wystawili już we wtorek. Były bardzo łądne zamioculusy Yucca beniaminki i ficusy...
Wczoraj nie bylam więc nie wiem czy jeszcze są.
Moniczko, bedny ten gruboszek... mój kilk arazy lądował i mróz kiedyś przetrwał na balkonie a mimo wszystko jest taki wielki i nic mu nie było, te kwiatki to TWARDZIELE ...
W mojej biedronce kwiaty wystawili już we wtorek. Były bardzo łądne zamioculusy Yucca beniaminki i ficusy...
Wczoraj nie bylam więc nie wiem czy jeszcze są.
Moniczko, bedny ten gruboszek... mój kilk arazy lądował i mróz kiedyś przetrwał na balkonie a mimo wszystko jest taki wielki i nic mu nie było, te kwiatki to TWARDZIELE ...
Pozdrawiam Sylwia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... +domownicy
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... +domownicy
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 1000p
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Marylu sama je dorwałammaryla73ab pisze:Ciekawe czy teściowa Moniki dorwała zamiokulasy.

Tak więc kupiłam dwa zamio i fikuska anastasia, którego nie udało mi się upolować w tamtym tygodniu:) M. tylko stał i patrzył z boku ile doniczek wytargam:) Miałam jeszcze na oku yucke i fikusa sprężystego, ale dałam sobie spokuj, bo za tydzień chce kupić grudniczki

- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taki gęsty zamek
super,że Ci się udało go dorwać 

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
- 1000p