Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jeszcze raz gratuluję Jadziu. Zbieraj siły, lecz nogę, bo już niedługo będziesz miała jeszcze więcej zajęć, ale za to jakich słodkich. Myślę, że radość cię rozpiera, ale najlepsze jeszcze przed tobą, kiedy weźmiesz tego szkraba w ramiona, przytulisz mocno i /tylko się nie śmiej/ poczujesz ten cudowny zapach niemowlęcia.
Moje dzieci są już duże, ale jestem najstarszą z rodzeństwa i na szczęście ciągle przybywa mi bratanków, więc mogę zaspokajać moje uczucia macierzyńskie.
Pogratuluj ode mnie Szanownemu Dziadkowi, Dumnemu Tatusiowi, Świeżo Upieczonej Mamusi oraz zapewne zakochanemu w maleństwie Wujkowi
Dużo całusków Dorota
Moje dzieci są już duże, ale jestem najstarszą z rodzeństwa i na szczęście ciągle przybywa mi bratanków, więc mogę zaspokajać moje uczucia macierzyńskie.
Pogratuluj ode mnie Szanownemu Dziadkowi, Dumnemu Tatusiowi, Świeżo Upieczonej Mamusi oraz zapewne zakochanemu w maleństwie Wujkowi
Dużo całusków Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu ciesze się razem z wami GRATULACJE POZDROW RODZICÓW I UCAŁÓJ ANIOŁKA LENKE dużo zdrowia dla wszystkich 
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Lenka śliczna . Nosek i policzki takie ładniutkie - tylko całować i ściskać , ale z miłości i ze szczęścia . Takie maluszki są najukochańsze , słodkie i piękne 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
Halinko ale pewnie Ty mieszkasz blisko swoich dzieci , a ja mam 200km
jak pojadę w czwartek to posiedzę parę dni i na ciesze nią ile tylko będę mogła
Oj wyściskam ją też od wszystkich cioteczek forumowych i wujków ma się rozumieć
Dziękuję z całego serca za wasze gratulacje i miłe słowa nie jestem w stanie wszystkich wymienić ale wierzcie mi jestem wam wdzięczna wszystkim za każde wasze odwiedziny .
Jutro jadę do Warszawy z noga na USG bo nadal jest spuchnięta i boli ,a teraz muszę być sprawna
Może uda mi się spotkać z Ewą (Ewik)
bardzo chciałabym ją zobaczyć i choć chwilkę porozmawiać .
Zapomniałam rodzice Lenki prosili abym wszystkim podziękowała za każde wasze słowo i przesyłają buziaki
cała trójka

Dziękuję z całego serca za wasze gratulacje i miłe słowa nie jestem w stanie wszystkich wymienić ale wierzcie mi jestem wam wdzięczna wszystkim za każde wasze odwiedziny .
Jutro jadę do Warszawy z noga na USG bo nadal jest spuchnięta i boli ,a teraz muszę być sprawna
Może uda mi się spotkać z Ewą (Ewik)
Zapomniałam rodzice Lenki prosili abym wszystkim podziękowała za każde wasze słowo i przesyłają buziaki
cała trójka

- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
Halinko a masz wnusię czy tylko same wnuki . Zazdroszczę Ci ,że mogłaś być w pierwszych miesiącach jego życia ,takie maluchy są najfajniejsze
Krzysiu już ja się postaram aby załapała bakcyla ogrodowego
U mojego brata zaraziłam kwiatami i ogrodem jego syna Szymona który teraz jest 4 klasie . Śmieją się z niego że druga ciocia Jadzia

Krzysiu już ja się postaram aby załapała bakcyla ogrodowego
U mojego brata zaraziłam kwiatami i ogrodem jego syna Szymona który teraz jest 4 klasie . Śmieją się z niego że druga ciocia Jadzia