Miłego dnia
Ogród Idy74 2009r cz.1
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iduś
Jak synek??Czy jest jakas poprawa??
Mam nadzieję, że choc troszke lepiej. Z tego co czytam u innych dziewczyn tez dzieci chore na anginę-czyli jakiś wirus .Ido zycze dużo zdrówka synkowi, a Tobie wytrwałości i cierpliwości.
Ewo -dziękuję, spróbuje tak samo zrobic z perukowcem. Wszystie inne przycięte i wsadzone jesienia patyki ukorzeniły się.
Pozdrawiam
Jak synek??Czy jest jakas poprawa??
Mam nadzieję, że choc troszke lepiej. Z tego co czytam u innych dziewczyn tez dzieci chore na anginę-czyli jakiś wirus .Ido zycze dużo zdrówka synkowi, a Tobie wytrwałości i cierpliwości.
Ewo -dziękuję, spróbuje tak samo zrobic z perukowcem. Wszystie inne przycięte i wsadzone jesienia patyki ukorzeniły się.
Pozdrawiam
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy .W tym dniu są mi bardzo potrzebne,bo nie dośc ,że mój synek chory to na dodatek mój chrzestny synek 6 latek ma obustronne zapalenie płuc i dzisiaj pojechał do szpitala.
Panuje u nas jakiś wirus ,dzieciaczków w szpitalu pełno ,nie ma już miejsc.SZOK
Jest bardzo zimno,pocieszeniem jest to ,że słońce świeci.CYNTHIO udało mi się ukorzenić wiele roślin z patyków.Jedne przyjmowały sie szybko ,a na inne trzeba było dłużej poczekać i się trochę napracować.DALO dziękuje bardzo za pocieszenie,Moniko ,Cynthio,Geniu ,Agness,Gigo ,Taro,Marysiu wam również.Łatwiej sie z wami przez to wszystko przechodzi.
Ewo gratuluje zakupu róż,moje jeszcze siedzą w folii,bo nowa rabata nie przekopana.W tym miejscu u Ciebie będą ładnie kwitły.Dziewczyny wynalazłam stronkę www.wymarzonyogrod.pl ,tam są pokazane imprezy ogrodnicze z całej Polski.Własnie jest informacja ,że w Olsztynie od 27-29 odbędą się targi ogrodnicze .Oczywiście się wybieram w sobotę.Zapraszam,bo myślę ,że warto zobaczyć nowości ogrodnicze w realu

-
x-d-a
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo rozrywaj się kulturalnie
Napisz na co zwrócić uwagę na tych targach i jakie rośliny chcesz mieć z tych targów
Będę kupować sobie to i przy okazji i Tobie.
CYNTHIO -dużo tych pomidorów ,przesadziłam troszeczkę z ilością odmian:roll: Dobrze ,że Olka trochę siewek przyjmie ,bo bym się zasadziła na śmierć.Nie wiem czemu ,ale pomidory uwielbiam hodować i jeść oczywiście.