Śniegu szczerze Ci współczuję...u mnie zimno i potwornie wieje.
 Śniegu szczerze Ci współczuję...u mnie zimno i potwornie wieje.Miłego dnia

Panuje u nas jakiś wirus ,dzieciaczków w szpitalu pełno ,nie ma już miejsc.SZOK
 Panuje u nas jakiś wirus ,dzieciaczków w szpitalu pełno ,nie ma już miejsc.SZOK  Jest bardzo zimno,pocieszeniem jest to ,że słońce świeci.CYNTHIO udało mi się ukorzenić wiele roślin z patyków.Jedne przyjmowały sie szybko ,a na inne trzeba było dłużej poczekać i się trochę napracować.DALO dziękuje bardzo za pocieszenie,Moniko ,Cynthio,Geniu ,Agness,Gigo ,Taro,Marysiu wam również.Łatwiej sie z wami przez to wszystko przechodzi.
 Jest bardzo zimno,pocieszeniem jest to ,że słońce świeci.CYNTHIO udało mi się ukorzenić wiele roślin z patyków.Jedne przyjmowały sie szybko ,a na inne trzeba było dłużej poczekać i się trochę napracować.DALO dziękuje bardzo za pocieszenie,Moniko ,Cynthio,Geniu ,Agness,Gigo ,Taro,Marysiu wam również.Łatwiej sie z wami przez to wszystko przechodzi.  

Ewo gratuluje zakupu róż,moje jeszcze siedzą w folii,bo nowa rabata nie przekopana.W tym miejscu u Ciebie będą ładnie kwitły.Dziewczyny wynalazłam stronkę www.wymarzonyogrod.pl ,tam są pokazane imprezy ogrodnicze z całej Polski.Własnie jest informacja ,że w Olsztynie od 27-29 odbędą się targi ogrodnicze .Oczywiście się wybieram w sobotę.Zapraszam,bo myślę ,że warto zobaczyć nowości ogrodnicze w realu
 Ewo gratuluje zakupu róż,moje jeszcze siedzą w folii,bo nowa rabata nie przekopana.W tym miejscu u Ciebie będą ładnie kwitły.Dziewczyny wynalazłam stronkę www.wymarzonyogrod.pl ,tam są pokazane imprezy ogrodnicze z całej Polski.Własnie jest informacja ,że w Olsztynie od 27-29 odbędą się targi ogrodnicze .Oczywiście się wybieram w sobotę.Zapraszam,bo myślę ,że warto zobaczyć nowości ogrodnicze w realu  

Napisz na co zwrócić uwagę na tych targach i jakie rośliny chcesz mieć z tych targów
 Napisz na co zwrócić uwagę na tych targach i jakie rośliny chcesz mieć z tych targów  Będę kupować sobie to i przy okazji i Tobie.
 Będę kupować sobie to i przy okazji i Tobie.  CYNTHIO -dużo tych pomidorów ,przesadziłam troszeczkę  z ilością odmian:roll: Dobrze ,że Olka trochę siewek przyjmie ,bo bym się zasadziła na śmierć.Nie wiem czemu ,ale pomidory uwielbiam hodować i jeść oczywiście.
 CYNTHIO -dużo tych pomidorów ,przesadziłam troszeczkę  z ilością odmian:roll: Dobrze ,że Olka trochę siewek przyjmie ,bo bym się zasadziła na śmierć.Nie wiem czemu ,ale pomidory uwielbiam hodować i jeść oczywiście.