Witajcie w ten piękny dzień, w dodatku to już piątek
Jeszcze chwila i będzie weekend

Pogoda zapowiada się rewelacyjnie więc i nastawienie od razu lepsze
Obecnie mam bardzo napięty czas w pracy przez co na działce niewiele się dzieje.
Tak naprawdę wpadłam na nią tylko dziś przez pracą rzucić okiem. Widać, że deszcz i ciepełko pozytywnie działa na roślinki, coraz więcej ich z ziemi wystaje. Niestety, żadna z jeżówek nie wychyliła się jeszcze, co mnie troszkę martwi ale może to jeszcze nie ich czas ...
Jutro planuję kupić troszkę bratków, mam nadzieję, że będą ładne kolorki do wyboru
Poza tym na jutro w planach mamy wycieczkę rowerową, cieszę się tym bardziej, że wczoraj sprawiłam sobie nowy rower

Od kilku miesięcy przymierzałam się do zakupu więc radość ogromna
prawda, że śliczny
lemonko na szczęście chłody już za nami a przed nami "fala upałów". Już teraz ciężko wysiedzieć mi w pracy
Blueberry różyczka to bardzo zaraźliwa choroba, dlatego tyle o różach w niemalże każdym wątku. Neruś wymiziany
nifredil mam takie same oczekiwania co do boscobel, na zdjęciach wygląda ślicznie
wrigley Witaj, zapraszam częściej
seba1999 trolli jeszcze nie mam, nie śpieszy mi się z nimi, gdyż aby je postawić będę musiała przeorganizować skalniak i pewnie poczekam aż przekwitną wszystkie cebulowe. I tak oto jesteśmy z pracami w maju

Pomocnik super, doły kopie mega. Bardzo to lubi, ja mniej

Pashiminę posadziłam na jesienie, teraz czekam na kolejną, która na razie będzie siedziała w donicy.
Mariusz, gloff jak tylko mogę to zabieram Nera na działkę. Niech i on ma frajdę. Dziury kopie, na sąsiadów szczeka ale za to różankę omija szerokim łukiem odkąd wpadł w kolce
Dorotko nad boscobel nie wahałam się ani sekundy. Odkąd zobaczyłam ją u Ciebie zachorowałam na nią

Foxy Flower Circus zamówiłam przez ciekawość, nie jestem pewna jej koloru, zobaczymy co to będzie. Róże przycięte, nie wiem cy abraham darby mi nie przemarzł

słabo wygląda, pewnie będę musiała dokupić jeszcze jeden krzaczek. Póki co czekam i obserwuję ....
clem3 dziękuję

na razie mało jeszcze kwiatów, wszystko w powijakach ale będzie co oglądać
cdn ....