Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków cz. 6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tencia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2013, o 20:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków cz. 6

Post »

U mnie dzisiaj po pracy maraton pieczenia ciast ,ledwo żyje.Całkiem ciekawych rzeczy się dowiaduje u Twoim wątku Lucynko,szykuje Ci się synowa a u mnie zaręczyła się córka więc obie mamy się z czego cieszyć ,oby tylko im się szczęśliwie wszystko ułożyło.Wątek chciałam już kiedyś założyć ,ale jak patrze na te wszystkie piękne ogrody to troche się martwię czy mój zechce ktoś odwiedzić.Moja córka twierdzi ,że juz dawno powinnam założyć skoro mam takiego hopla na tle swojej działki i to akurat jest prawda .Pierniczki jeśli smakują tak jak wyglądają to już mi ślinka cieknie .życzę Ci Lucynko i wszystkim ,którzy odwiedzają Twój watek zdrowych i spokojnych Świat Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń nie tylko ogrodowych w nadchodzącym Nowym Roku ;:196 .
Pozdrawiam Teresa :wit
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Lucynko Ty to jesteś szczęściara! udało Ci się 3 słońca sfotografować ;:306 Czasem drugie mi się odbije , ale dwa to nie ;:306 Ja jestem tak zarobiona że nawet nie ma czasu latać z aparatem. Rano słońce budzi się później ode mnie ;:oj a i spać idzie wcześniej nawet niż moje kury ;:306
Pozdrawiam roboczo i udanych wyczynów kuchennych życzę! ;:196
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

[quote="plocczanka"]:wit Witajcie!
Strasznie jestem zaganiana w tych ostatnich dniach. ;:65 Nawet wstaję rano, choć mi się nie chce. :;230
Dzisiaj nawet udało mi się sfotografować wszystkie moje słoneczka wychylające się zza bloków mieszkalnych. ;:173

Obrazek

To dlatego nie ma go u nas, wszystkie są u Ciebie ;:306
Spokoju i odpoczynku Lucynko ;:196
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Lucynko, wesołych świąt i miłego odpoczynku ;:196 Po świętach też poproszę o przepis na pierniczki ;:108
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Lucynko nie zapomnij zobaczyć rybek, podobno są niespotykane ;:306
gralys
50p
50p
Od: 2 lis 2016, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Lucynko. Przez te przedświąteczne przygotowania tak długo nie było mnie u Ciebie :( :( . Jestem , więc, dziś i chcę Ci życzyć pięknych i rodzinnych świąt.Ja też podziwiam twoją kicię, jest prześliczna, a ja jestem kociarą do entej potęgi :;230 . Migdałek ma przecudne kwiatuszki...Pozdrawiam Cię ślicznie ;:196 ;:168
Rabatki na wiejskim podwórkuGrażyna
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Lucynko dziękuję za przepis. ;:196 Szczęśliwy człowiek, któremu trzy słońca świecą. :wink: U ciebie kotka bawi się obrusami, a u mnie Karol. ;:306 Miłego świętowania. ;:168
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Święta, święta i po świętach.
No może jeszcze nie całkowicie. Przed nami wszak Nowy Rok, a wcześniej sylwestrowe szaleństwa. ;:33
Rodzinka rozjechała się i rozeszła do swoich domów, pozostał tylko jeden gość: najmłodsza latorośl, który będzie mi towarzyszył jeszcze trzy dni, a potem znowu zrobi się pusto w domku.

Iwonko [00..] - faktycznie "prezent" Ci się przytrafił. ;:145 Mam nadzieję, że da się go zamienić na co dobrego, czego z serca Ci życzę i niech to będzie jednocześnie życzenie Noworoczne. ;:167
Słoneczkami spróbuję się podzielić. ;:3 Jedno wysyłam do Ciebie.

Terniu [tencia] - domyślam się, że wszystko pięknie udało Ci się na świąteczne dni przygotować, i podczas świąt spokojnie sobie odpoczęłaś. ;:333
Wątek załóż, a sama zobaczysz, ilu gości do Ciebie przytupta. ;:65
Dziękuję za życzenia, ;:180 ja zamieściłam życzenia świąteczne na specjalnie do tego przeznaczonej stronce.

Marysiu [Maska] - sądzę, że już odpoczęłaś albo odpoczywasz. Mnie jeszcze zmęczenie nie opuściło, ale już jutro pewnie da mi spokój. ;:303
O jakich rybkach do mnie mówisz? Albo mam zaćmienie umysłu, albo... nie wiem co. ;:7

Iwonko1 - dziękuję. ;:196
Przepis będzie jutro, bo dzisiaj jeszcze nie chce mi się myśleć. ;:223

Grażynko - witaj. ;:196 Dziękuję. ;:79
Co te koty mają w sobie, że człowiek tak je kocha? Chodzą własnymi drogami, są humorzaste, egocentryczne, a jednocześnie takie słodkie przytulaski. ;:168

Soniu - też bym chciała, żeby taki mały Karolek albo Karolinka bawiły się moimi obrusami. :tan
Może się wkrótce doczekam.....
Soniu ;:cm

Do Was, Kochane, zajdę jutro, bo dzisiaj już mi się myśleć nie chce. ;:7 Wybaczcie mi, proszę. ;:97
Na dobry sen trochę wiosennych kolorków.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dobrej, spokojnej nocy wszystkim. ;:4
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
jagusia111

Post »

Lucynko odpoczywaj. Cieszę się, że święta miałaś udane ;:215 . Doczekasz się swojego Karolka i to pewnie prędzej niż się spodziewasz ;:306 .
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Nie zmęczyłaś się za bardzo świętami?
Miałaś wszystkich chłopców przez 3 dni?
Ja wigilię i święta dzielę między rodziców i teściów.
Świętowanie skończyliśmy dzisiaj.
Jestem objedzona, lekko zmęczona, ale zadowolona ze spotkań
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Witaj Lucynko po świętach. :D Cieszę się że święta spędziłaś rodzinnie, w większości domów tak bywa i w tym jest ta magia świąt. U mnie podobnie choć odpoczywać zaczynam od dziś. :;230 . Co do kotów...w przeddzień wigilii ukochany kotek wnusia zaginął. :wink: Nawet prezent pod choinkę miał uszykowany, myszkę do zabawy. Pozdrawiam serdecznie. ;:128
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Widzę, że zmęczenie świąteczne nie tylko mnie dopadło, niby wydawało mi się, że jestem zorganizowana, kolacja to tylko będzie drobiazg ale okazuje się, że dzisiejszy dzień pokazał ile wysiłku kosztują gospodynie świeta.
Mimo wszystko nadal będę to robiła bo święta w gronie rodzinnym uwielbiam...dzisiaj LENIUCHUJĘ ;:108 :wit
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

:wit :wit Witajcie, kochane dziewczynki!
Dzisiaj już jestem wypoczęta i bardzo żałuję, że święta rodzinne już się skończyły. ;:108
Teraz nastał czas podsumowań, bo kolejny rok się kończy. Nie narzekam na niego, ale wolałabym nowy roczek bardziej zgodny pogodowo z naszym klimatem. ;:7

Aguniu - oby Twoje słowa okazały się prorocze. ;:196

Gosiu [Margo2] - zmęczyłam się, ale to takie sympatyczne zmęczenie, ;:108 a teraz żal, że już po. ;:174
Miałam całą rodzinę przez całe święta. Było wesoło i przytulnie. ;:4 Kocham takie rodzinne spędy. ;:63
Tak naprawdę to ja wolę zmęczyć się goszcząc rodzinę w swoim domu, bo mogę się ruszać. ;:303 Siedzenie przy stole bardziej mnie męczy. :wink:

Zuziu111 - ;:oj to wnusio przeżył smutne chwile, a Wy wszyscy razem z nim. ;:174
Może jednak kiciulek się znajdzie. Może wybrał się tylko na dłuższy spacerek. ;:65
W każdym razie życzę Ci, by kotek do wnusia wrócił. ;:167
Dziękuję i pozdrawiam wzajemnie. ;:196

Krysiu [leszczyna] - fajne jest takie zmęczenie, ;:333 bo szybko mija i zaczyna się tęsknić za kolejnym takim samym. :;230
Ja dzisiaj też gram rolę leniucha ;:303 i odpoczęłam sobie dość solidnie. ;:215

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Lucynko. Święta szybko minęły to prawda ;:108 . Teraz czas powoli wracać do codziennej rutyny :wink: . Niedługo nowy rok i jestem ciekawa co nam przyniesie. Wiosenne zdjęcia w taki brzydki dzień jak dzisiaj mile widziane. Pięknie wspominki ;:215 . Pozdrawiam :wit.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Lucynko! ;:168
Ty już zregenerowana i możesz kolejne święta organizować ;:306
Sasanki śliczne! trochę ich dostałam w ubiegłym sezonie, a nawet siałam i ciekawa jestem co wyjdzie wiosną :?: Lubię te rośliny a tak jakoś nie mogę je zatrzymać :wink:
Wiatr podobno cichnie to może pogoda się poprawi czego Tobie i sobie życzę :D ;:196

p.s. zapomniałam dodać o rybkach! podobno otwarli Ci w Płocku jakieś wspaniałe oceanarium!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”