.
 .Pozdrawiam Teresa

.
 .

Czasem drugie mi się odbije , ale dwa to nie
  Czasem drugie mi się odbije , ale dwa to nie  Ja jestem tak zarobiona że nawet nie ma czasu latać z aparatem. Rano słońce budzi się później ode mnie
 Ja jestem tak zarobiona że nawet nie ma czasu latać z aparatem. Rano słońce budzi się później ode mnie   a i spać idzie wcześniej nawet niż moje kury
 a i spać idzie wcześniej nawet niż moje kury  

Witajcie!
  Witajcie! Nawet wstaję rano, choć mi się nie chce.
  Nawet wstaję rano, choć mi się nie chce.  

Po świętach też poproszę o przepis na pierniczki
  Po świętach też poproszę o przepis na pierniczki 

. Jestem , więc, dziś i chcę Ci życzyć  pięknych i rodzinnych świąt.Ja też podziwiam twoją kicię, jest prześliczna, a  ja jestem kociarą do entej potęgi
 . Jestem , więc, dziś i chcę Ci życzyć  pięknych i rodzinnych świąt.Ja też podziwiam twoją kicię, jest prześliczna, a  ja jestem kociarą do entej potęgi  . Migdałek ma przecudne kwiatuszki...Pozdrawiam Cię ślicznie
 . Migdałek ma przecudne kwiatuszki...Pozdrawiam Cię ślicznie   

Szczęśliwy człowiek, któremu trzy słońca świecą.
 Szczęśliwy człowiek, któremu trzy słońca świecą.  U ciebie kotka bawi się obrusami, a u mnie Karol.
  U ciebie kotka bawi się obrusami, a u mnie Karol.  Miłego świętowania.
 Miłego świętowania. 

Mam nadzieję, że da się go zamienić na co dobrego, czego z serca Ci życzę i niech to będzie jednocześnie życzenie Noworoczne.
 Mam nadzieję, że da się go zamienić na co dobrego, czego z serca Ci życzę i niech to będzie jednocześnie życzenie Noworoczne.  
  Jedno wysyłam do Ciebie.
 Jedno wysyłam do Ciebie.  

ja zamieściłam życzenia świąteczne na specjalnie do tego przeznaczonej stronce.
  ja zamieściłam życzenia świąteczne na specjalnie do tego przeznaczonej stronce.   

Dziękuję.
 Dziękuję.  

Wybaczcie mi, proszę.
  Wybaczcie mi, proszę.  

. Doczekasz się swojego Karolka i to pewnie prędzej niż się spodziewasz
 . Doczekasz się swojego Karolka i to pewnie prędzej niż się spodziewasz  .
 .

Cieszę się że święta spędziłaś rodzinnie, w  większości domów tak bywa i w tym jest ta magia świąt. U mnie podobnie choć odpoczywać zaczynam od dziś.
  Cieszę się że święta spędziłaś rodzinnie, w  większości domów tak bywa i w tym jest ta magia świąt. U mnie podobnie choć odpoczywać zaczynam od dziś.   . Co do kotów...w przeddzień wigilii ukochany kotek wnusia zaginął.
 . Co do kotów...w przeddzień wigilii ukochany kotek wnusia zaginął.   Nawet prezent pod choinkę miał uszykowany, myszkę do zabawy. Pozdrawiam serdecznie.
 Nawet prezent pod choinkę miał uszykowany, myszkę do zabawy. Pozdrawiam serdecznie.  

Witajcie, kochane dziewczynki!
  Witajcie, kochane dziewczynki! 

a teraz żal, że już po.
 a teraz żal, że już po.  
  Kocham takie rodzinne spędy.
 Kocham takie rodzinne spędy.  
  Siedzenie przy stole bardziej mnie męczy.
   Siedzenie przy stole bardziej mnie męczy.  
  to wnusio przeżył smutne chwile, a Wy wszyscy razem z nim.
 to wnusio przeżył smutne chwile, a Wy wszyscy razem z nim.  

bo szybko mija i zaczyna się tęsknić za kolejnym takim samym.
  bo szybko mija i zaczyna się tęsknić za kolejnym takim samym.  
  i odpoczęłam sobie dość solidnie.
 i odpoczęłam sobie dość solidnie.  

. Teraz czas powoli wracać do codziennej rutyny
 . Teraz czas powoli wracać do codziennej rutyny   . Niedługo nowy rok i jestem ciekawa co nam przyniesie. Wiosenne zdjęcia w taki brzydki dzień jak dzisiaj mile widziane. Pięknie wspominki
 . Niedługo nowy rok i jestem ciekawa co nam przyniesie. Wiosenne zdjęcia w taki brzydki dzień jak dzisiaj mile widziane. Pięknie wspominki   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
.

Lubię te rośliny a tak jakoś nie mogę je zatrzymać
 Lubię te rośliny a tak jakoś nie mogę je zatrzymać