Dobre ...basga pisze:Tak...albo jak marihuanka!![]()
![]()
Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
Wielkie dzięki Ewelinko
Obie miałyśmy intuicję ...
Ewelinko ... chcę wrócić jeszcze do Sundavilli ... moja obecnie wygląda tak: bardzo dużo nowych przyrostów ... słabiutkie są i jasno zielone... codziennie dużo starych listków opada ...

- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Czyli artykuł przeczytałaś i już wszystko wiesz.aanula pisze:
Dzisiaj właśnie kupiłam "Twojego Ogrodnika"![]()
Ewelinko ... chcę wrócić jeszcze do Sundavilli ... moja obecnie wygląda tak: bardzo dużo nowych przyrostów ... słabiutkie są i jasno zielone... codziennie dużo starych listków opada ...Tak samo wyglądała w ubiegłym roku o tej porze i dobrze przezimowała w domu ... Dlatego nie musisz się martwić o swoją ...jeżeli wygląda tak jak moja to na pewno będzie dobrze
Co do Sundavilli moja jeszcze żyje, ale jest w o wiele gorszej formie niż Twoja... zgubiła masę liści i boję się ,że nie dociągnie do wiosny
- aanula

Ale chociaż, na litośćEwelina pisze:Czyli artykuł przeczytałaś i już wszystko wiesz.aanula pisze:
Dzisiaj właśnie kupiłam "Twojego Ogrodnika"![]()
Ewelinko ... chcę wrócić jeszcze do Sundavilli ... moja obecnie wygląda tak: bardzo dużo nowych przyrostów ... słabiutkie są i jasno zielone... codziennie dużo starych listków opada ...Tak samo wyglądała w ubiegłym roku o tej porze i dobrze przezimowała w domu ... Dlatego nie musisz się martwić o swoją ...jeżeli wygląda tak jak moja to na pewno będzie dobrze
Co do Sundavilli moja jeszcze żyje, ale jest w o wiele gorszej formie niż Twoja... zgubiła masę liści i boję się ,że nie dociągnie do wiosny
![]()
![]()
- aanula

Kasieńko
ja swojego bakcyla dzięki wam odnowiłam
Trochę zaniedbałam kwiaty w domu, bo zajęłam się działką ... Kiedyś, jak nie miałam działki, miałam "ogród" w domu ... było olbrzymie drzewo Benjamina, Difenbachie pod sufit, Pandan na pół pokoju ... Wielkie kwiaty w wielkim pokoju ...
Były już tak wielkie, że nie mieściły się w pokoju i oddałam je albo odmłodziłam ... 
Teraz jak znalazłam to Forum i ludzi, którzy kochają kwiaty, zaraziłam się znowu i już przestać nie mogę ....
Ciągle chce mi się nowych kwiatów
nie przejdę obojętnie koło kwiaciarni
jak nie kupię, to chociaż popatrzę na nowości i pomarzę, że może kiedyś też to będę miała... 
Sporo też dostałam z Forum, ale niestety większość z nich już mi padła ...
ale myślę, że jak przyjdzie wiosna to znowu zaczniemy wymieniać sie roślinkami i kolekcja moja i wasza powiększy się ...

Buziaczki
Teraz jak znalazłam to Forum i ludzi, którzy kochają kwiaty, zaraziłam się znowu i już przestać nie mogę ....
Ciągle chce mi się nowych kwiatów
Sporo też dostałam z Forum, ale niestety większość z nich już mi padła ...
Buziaczki
- orange30

- Od: 27 paź 2007, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
AAnula, ja też miałam pięknego pandana, olbrzyma, ale wówczas nie miałam cyfrówki i nie mam fotki. Ten olbrzym zajmował pół pokoju i musiałam go oddać w dobre ręce, znajomej która ma swój domek i duży hol gdzie "mój" pandan stoi na honorowym miejscu. Też mam ten sam ból, jak nie miałam działki to w pokoju miałam sporą kwiaciarnię, ale aktualnie brak czasu i sił.