Ogród w lasku

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nemezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2007, o 10:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród w lasku

Post »

Witam. Wyczytałam, że jesteśmy koleżankami po fachu:). Ja jeszcze tak nie do końca, ale już prawie:). Przepiękne masz te róże, rękę do nich i widać, że im u Ciebie dobrze!! Pozdrawiam no i udanych wakacji!
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Udanych wakacji! Teraz będziesz mogła poświęcić więcej czasu na dopieszczenie i tak już pięknego ogrodu. Jak to mówi Jule, cacanego... :wink:
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tajeczko, ooo tak, postaram się Was nie posłuchać! :;230 A to, czy mi się uda, czy nie dopiero się okaże , bo wiadome jak to jest w wakacje.
Pamiętam jak kiedyś we Włoszch, przejeżdżając przes Portofino (czy jakoś tak) mogłam się naoglądać tego winobluszczu. Obrastał wszystko i wszędzie, a jakie wrażenie na mnie robił! ;:202
Jolu, oj tam oj tam, dumni.. :;230 To po prostu pasja, moje własne zainteresowanie, więc z czego tu być dumnym? Niestety murek będzie trzeba czyścić, ponieważ zrobił się u spodu trochę zielony... wiadome dlaczego... tyle u nas pada, że wszystko staje się zielone. Dziękuję za to, że wpadłaś do mnie. Taka doświadczona ogrodniczka jak Ty mnie pochwala! Ale jestem dumna teraz. :tan
Kasiu, u mnie Heidi dosyć nawet nie choruje.. A przynajmniej tego nie zauważyłam, bo za bardzo kwiat przyciąga mój wzrok. Kupiłam ostatnio oprysk na róże, ale jeszcze nie miałam potrzeby jej pryskać, na szczęście. U Ciebie bardzo chora?
Lorrie, i jak Ci poszło?? ;:136 Ja już rok szkolny wczoraj zakończyłam, przedłużyło się trochę- trwało aż 4 godziny.. Wszystkich nauczycieli zaskoczyłam moją grą, chyba się im spodobało. Chociaż były fałsze. :;230
Nemezjo,
nemezja pisze:Witam. Wyczytałam, że jesteśmy koleżankami po fachu:). Ja jeszcze tak nie do końca, ale już prawie:).
Co to oznacza? Że Ty też grasz na gitarze? ;:131 Dziękuję za komplementy. :oops:
Asiu, raczej przeciwnie- w ogóle w nim nie będę spędzać czasu! Przez cały miesiąc.. Ale cieszę się z tych wakacji. Gdyby je nagle odwołali, to zapłakałabym się na śmierć chyba! :;230
roots23, ;:196
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

Dobrze, a teraz kolejna ogrodowa sesja. O poranku zawsze najpiękniej.

Obrazek

Obrazek

Dopiero teraz się biorą za kwitnienie :;230 No, ale późno były posadzone. Cieszę się, że w ogóle kwitną.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I później...
Jakaś NN, nie najlepsza, ale kolorkiem mnie zdobyła ;:167 Aparat go tak dobrze nie oddaje.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Alinka
Obrazek

Charlotte Davida Austina. Ileż można czekać?
Obrazek

:wit
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p
Od: 12 paź 2011, o 08:36

Post »

Anusiu - śliczne masz róże. Ale najwspanialsze jest to, że z taką pasją fotografujesz i opisujesz swoje kwiaty. Uważam, że ludzie z pasją są bardzo ciekawi. Potrafią godzinami opowiadać o tym co ich interesuje. Mam nadzieję, że nigdy ta pasja Ci się nie znudzi.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu, piękne foty a NN urzekająca ;:170 Heidi u mnie rowniez fantastycznie kwitnie, jednak pierwsze objawy mączniaka dostrzegłam, pewnie baczniej się jej przygladam. Jedna z róż Poulsena z kolekcji Courtyard Kolo ma niemal identyczny kolor co Heidi w fazie pączka ;:131 wieczorem wrzucę fotkę to sama ocenisz :uszy Kupiłam tą różę w Auchan jakiś czas temu, właśnie zaczyna kwitnąć :tan
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 15:32
Kontakt:

Post »

Wpadam z rewizyta :wit
Piekne fotki,i nie tylko to,ze piekne kwiaty,bo to tez oczywiscie,ale bardzo umiejetnie zrobione fotki.
Cudne!!
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Śliczne różyczki,a co to rosę sfotografowałaś? ;:oj
Awatar użytkownika
Lorrie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2009, o 13:45
Kontakt:

Post »

Aniu cudne masz róże! Zwłaszcza chwyciła mnie za serce moja imienniczka Alinka. Podarowałam taką mamie, u niej też pięknie rośnie. U mnie poszło ok, choć nie obyło się bez potknięć ... ;:224
Awatar użytkownika
nemezja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2007, o 10:59

Post »

Piękne. A na tycz zdjęciach cudowne. Rewelacyjne ujęcia. Wyjaśnienia na PW:P.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Kontakt:

Post »

@ Konwalia ? Trzymam się po przemoczeniu. Nawet po przeprowadzce się trzymam i nie puszczam. :;230

Co do muzyki ? jestem wielkim fanem metalu ? gdzieś tu kiedyś na forum wklejałem swoje ulubione kapelki ? http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 4#p1939680 ? aczkolwiek bardzo lubię również muzykę klasyczną. Tydzień temu w czwartek z okazji francuskiego święta muzyki wybrałem się z Żoną na Bachathlon ? koncert muzyki organowej głównie autorstwa Bacha, który trwał 3,5 godziny. :-) Tyłki nas wprawdzie potem strasznie bolały, ale i tak byłem zachwycony. :-)

Piękne wilce i liliowce. :-D

Pozdrawiam!
LOKI
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Anusiu cóż to za piękna łąka. :roll:
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

Loki, widzę że mam braki w pewnych wątkach... ;:224 Ja też muszę tam coś niecoś napisać o mojej ukochanej muzyce. Słuchasz metalu? ;:oj Ja też, tylko tak delikatnie pisałam, bo myślałam, że Cię zrażę metalem, a tu takie zaskoczenie.. Z resztą, napiszę coś niedługo w tamtym wątku.. ;)

Tajeczko, to część mojego ogrodu tylko z "dolnej" perspektywy. Wydaje się dużo miejsca, ale to tylko taki efekt. ;)

nemezjo, dzięki ;:196

Lorrie, u mnie tak samo! Było tyle potknięć (nie ukrywam, że moich też), że aż nie mogłam w to uwierzyć. Każdy chciał już wakacji, a tu ciągnęło się do wieczora i na koniec jeszcze jedna afera powstała. Liczyłam na trochę inne pożegnanie tamtej szkoły jako absolwent. ;)

Drewutnio, tak, rosę. Uwielbiam takie zdjęcia o poranku. We Francji chciałabym wstawać tak przed wschodem Słońca, bo to najpiękniejsza pora całego dnia według mnie. Druga sprawa, nie wiem czy się do tego dam radę zmusić... ;)

Isskaa, zdjęcia jak zdjęcia- każdy może mieć dobre, ale to ne świadczy przeceż o ogrodzie. Najważniejsze, aby się roślinki podobały. ;:224

Robaczku, u mnie jeden listek Heidi wyglądał bardzo podejrzanie, ale to chyba od czegoś innego. Zajrzę do Ciebie (z resztą zawsze zaglądam.. :roll: ).

KOLEO1, myślę, że na pewno niegdy bym nie chciała, aby mi się to znudziło. Ani żadna inna moja pasja. To jest juz część mnie, więc to raczej nie przeminie. Prawda, potrafię godzinami paplać o muzyce, o ogrodnictwie, o lieraturze. A fora są najlepsze do poszerzania swoich horyzontów w danej dziedzinie. Tutaj jest tak wiele osób spokrewnionych ze mną tą "chorobą", że aż chce się rozwijać i wspólnie dzieli wieloma informacjami. Pozdrawiam Cię serdecznie! :wit
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Faktycznie poranne zdjęcia roślinek skąpanych w rosie to widok przepiękny :D ....kwiatuszki jakby obsypane masą diamentów :D
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 16:49
Kontakt:

Post »

:wit :wit :wit
Piękne róże pokazujesz , i zdjęcia bardzo ładnie Ci wychodzą .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”