Jest tak piękny - a ja jak na zlość nie mogę go nigdzie kupić
Leśny ogród Moni68 cz.3
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Monisiu. Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia. Liczę, że dziś nastrój będzie lepszy. Jak oglądam zdjęcia Twoich Rh to czuję, że wpadam w nową manię i chęć ich zakupu. Ale boję się, że nie będą miały u mnie dobrego stanowiska. Mam mało zakątków cienistych, gdyż prawie wszystkie stare drzewa zostały u mnie wycięte - część nie owocowała, część była chora. A nim młode urosną trzeba długo czekać. A w dodatku młode prowadzi się jednak aby były karłowe. Ale dobrze, że u innych mogę popodziwiać takie cuda. A masz naprawdę piękny wybór i kolory. Bardzo mi się podobają te w pastelowych kolorach.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane, witam serdecznie
Już od dłuższego czasu usiłuję coś napisać, ale telefony urywają się od rana
Znowu silny wiatr i ponuro, ale jest dużo cieplej, śnieg zniknął i zaczynam wierzyć w poprawę pogody
Jeśli nie będzie padać, popracuję chociaż godzinkę w ogrodzie- nie wiem, czy na dłużej moje dziecię mi pozwoli
Danusiu, jestem ciekawa, dokąd wyjeżdżasz?
Cieszę się, że przyjemnie spędzisz czas 
Edyto, zaraz wkleję zdjęcie
Aduś, rododendrony radzą sobie na różnych stanowiskach, chociaż pełne słońce zdecydowanie im nie służy. Niewątpliwie zasadniczą rolę odgrywa podłoże i właściwy mikroklimat. Lubię je wszystkie, ale te o pastelowych barwach szczególnie
Giguś, dziękuję
Czekam na to ciepło jak na zbawienie
Oby nie okazało się czekaniem na Godota
Taro, masz rację, najważniejsze to dobre samopoczuie i miłe towarzystwo
Wiosna w końcu nadejdzie, bo nie ma innego wyjścia 
Miłego dnia Wam życzę

Już od dłuższego czasu usiłuję coś napisać, ale telefony urywają się od rana
Danusiu, jestem ciekawa, dokąd wyjeżdżasz?
Edyto, zaraz wkleję zdjęcie
Aduś, rododendrony radzą sobie na różnych stanowiskach, chociaż pełne słońce zdecydowanie im nie służy. Niewątpliwie zasadniczą rolę odgrywa podłoże i właściwy mikroklimat. Lubię je wszystkie, ale te o pastelowych barwach szczególnie
Giguś, dziękuję
Taro, masz rację, najważniejsze to dobre samopoczuie i miłe towarzystwo
Miłego dnia Wam życzę
Witam Moniuś
Słucham prognozy pogody wtedy kiedy zapowiadają słoneczko i ciepełko, tak potrzebne do naładowania naszych baterii. Kiedy ma być brzydko, mówię sobie, że i tak mam pracę w domu. Życzę i Tobie słoneczka
Słucham prognozy pogody wtedy kiedy zapowiadają słoneczko i ciepełko, tak potrzebne do naładowania naszych baterii. Kiedy ma być brzydko, mówię sobie, że i tak mam pracę w domu. Życzę i Tobie słoneczka
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Witam Moniś. Dzisiaj znowu aura nieciekawa. Pochmurno. Pozdrowionka.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
http://www.allegro.pl/item593876578_roz ... ynowy.htmlMonia68 pisze:Grażynko, u mnie podobnie, ale mimo wszystko pójdę trochę popracowaćOby nie padało
![]()
Edytko, nie ma za co dziękować
znalazłam na allegro ale czy nie za drogi?