Jolunia i tak zrobisz jak bedziesz chciała.
Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
dobreGrzesiu pisze:Ja też Jola![]()
Najgorzej jak abstynenci zachęcają się do picia

a ja znów zgadzam się z Izą!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś, ja wiem, ze Ty mówiłaś z dobrego serca!
Ale z ziołami też trzeba uważać, przynajmniej niektórymi. Dziurawiec np. - jak zauważyła Iza i Jolka - uczula na słońce.
Jolllu, gastroskopia na pewno nie jest przyjemna, więc jak chcesz jej uniknąć, musisz się nauczyc bardzo pozytywnie myśleć ;) A jak Ci się nie uda, to lepiej przejść to badanie i wiedzieć "co się ma" ;:228
aha, nie wpadaj w kompleksy! Karolek przegonił Cie w ilości kupionych nasion : 126 torebek!

Ale z ziołami też trzeba uważać, przynajmniej niektórymi. Dziurawiec np. - jak zauważyła Iza i Jolka - uczula na słońce.
Jolllu, gastroskopia na pewno nie jest przyjemna, więc jak chcesz jej uniknąć, musisz się nauczyc bardzo pozytywnie myśleć ;) A jak Ci się nie uda, to lepiej przejść to badanie i wiedzieć "co się ma" ;:228
aha, nie wpadaj w kompleksy! Karolek przegonił Cie w ilości kupionych nasion : 126 torebek!
Jola ja tam jestem zadowolona bo wreszcie swoje dziecko usłyszałam:)jollla500 pisze:I jak tam po koncercie Lisko ?
Zagrała wg. mnie świetne solówki ... a ja mam bardzo wymagający słuch... więc wydaje mi się, że jestem obiektywna

Teraz czekam na nią i sie denerwuję, bo komórka jej się rozładowała...i nei mamy kontaktu

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu dlatego otwieram torebki i się nimi dzielę bo hektarów cholewcia nie mam
Mój M tylko się ze mnie śmieje, bo otwieram je i zaklejam
i obiecuję sobie że to już ostatni raz hi hi
Haniu a chcesz coś ?
A jak jesteśmy w supermarkecie i się szukamy to mój już wie gdzie można mnie znaleźć
przy nasionach
Lisko to tylko pozazdrościć Ci utalentowanej córci
pewnie jesteś dumna co ?

Mój M tylko się ze mnie śmieje, bo otwieram je i zaklejam

Haniu a chcesz coś ?
A jak jesteśmy w supermarkecie i się szukamy to mój już wie gdzie można mnie znaleźć

Lisko to tylko pozazdrościć Ci utalentowanej córci

- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mało z krzesła nie spadłam jak zobaczyłam ile stron zaległości mam
Wszystko grzecznie przeczytałam choć był moment, że się wkurzyłam. Co Ty za bzdety opowiadasz,jaki guz Dziewczyno?! Lepiej nie wywołuj wilka z lasu! Pozytywne myślenie pomaga, a czarne myśli ściągają tylko nieszczęścia. Pewnie żołądek się tylko zbuntował. Kilka dni lekkostrawnej diety powinno pomóc, a jak nie to wizyta u lekarza i już. Najpierw i tak musisz iść do rodzinnego, ewentualnie on skieruje Cię do gastrologa. dopiero ten drugi w miarę potrzeby kieruje na gastroskopię. W chwili obecnej to badanie wcale nie jest takie koszmarne jak "mówią ludzie". Też się panicznie go bałam pamiętając opowieści mego Taty. Miałam je ponad rok temu i muszę Ci powiedzieć szczerze,że nie było tak źle. Teraz dają znieczulenie do gardła i można to bez większych problemów znieść.
A tak właściwie to przyszłam zameldować, że dotarły nasionka od Ciebie. W końcu! (Widzisz mówiłam, że szkoda kasy na priorytet). Serdeczne dzięki Joluś! Zrobiłaś mi wielką niespodziankę tymi sasankami, bo przecież rozmawiałyśmy o białej tunbergii. Jeszcze raz dziękuję! I obiecaj nam solennie nie truć się czarnymi myślami

A tak właściwie to przyszłam zameldować, że dotarły nasionka od Ciebie. W końcu! (Widzisz mówiłam, że szkoda kasy na priorytet). Serdeczne dzięki Joluś! Zrobiłaś mi wielką niespodziankę tymi sasankami, bo przecież rozmawiałyśmy o białej tunbergii. Jeszcze raz dziękuję! I obiecaj nam solennie nie truć się czarnymi myślami