Twoja kolekcja jest super, najnowsza Ceropegia wygląda jak kosmiczny twór, jak byłam mała to mniej więcej tak sobie wyobrażałam kosmiczne rośliny

Kawał roboty na pewno miałaś z tym wszystkim, a ja nadal nie mogę się zebrać z niektórymi.
Nie ma co się śmiać... było ciężko, ale już po wszystkimpiasek pustyni pisze:domyślam się, że koniec kwietnia to dla Ciebie ciężkie dni pracy![]()
A pamiętam, ale ponownie przyjrzałam się Martuś, i widzę pewne różnice, ale poczekajmy, co z mojej wyrośniemarta_lara pisze: Może z Ceropegią będzie łatwiej jak powiem, że moja już kwitła. W zeszłym roku, fotki są na 29 stronie u mnie.
Ewuniu - bardzo serdecznie dziękuję Ci, że znalazłaś chwilę i wpadłaś w moje skromne progievluk pisze:Wpisuję sie w nowy wątek.
Kolekcja chwaścików: imponująca!!
Arku! Bardzo dziękuję za cieplutkie i miłe słowa odnośnie moich roślinek. I miło mi, że jesteś w tej odsłonie wątkuArkadius121 pisze: U Ciebie-aż wierzyć się nie chce już czwarta część wątku,no ale jak się ma tak wiele wspaniałych gatunków kłujących i nie tylko,to pomijając olbrzymi nakład pracy przy nich jest o czym pisać i co pokazywać-gratuluję
Iwonko - serdeczne dzięki! Zakorzeniłam się po prostu w tym dziale, ale przez kukliki się człowiek z człowiekiem zawsze znajdzieiwek pisze:Wpadam z rewizytą,że mnie tu nie było to się bardzo dziwięgdyż tu takie cudeńka których na oczy nie widziałam jak żyję
Eeee tam, Honoratko, jakie to pędzeniehonorka22 pisze:Żaneta, ale tempo podkręciłaś, idziesz dosłownie z prędkością światła![]()
Bardzo dziękuję! Naprawdę, mimo że to kolejny rok, niezmiennie mnie cieszy i wasza obecność, i takie słowa. Dzięki raz jeszczehonorka22 pisze:Twój wątek jest obowiązkową pozycją, więc i mnie nie może tu zabraknąć