Będę częstym gościem.Mam nadzieję ze znowu nie wypadnę z obiegu..Ale jakby coś to wybacz
 Będę częstym gościem.Mam nadzieję ze znowu nie wypadnę z obiegu..Ale jakby coś to wybacz   .Piękne masz tulipanki.Szkoda ze ich czas już minął....Ale wspomienia zostały
 .Piękne masz tulipanki.Szkoda ze ich czas już minął....Ale wspomienia zostały  

Będę częstym gościem.Mam nadzieję ze znowu nie wypadnę z obiegu..Ale jakby coś to wybacz
 Będę częstym gościem.Mam nadzieję ze znowu nie wypadnę z obiegu..Ale jakby coś to wybacz   .Piękne masz tulipanki.Szkoda ze ich czas już minął....Ale wspomienia zostały
 .Piękne masz tulipanki.Szkoda ze ich czas już minął....Ale wspomienia zostały  

przepraszam
 przepraszam
 Tulipany cudne, i pomyśleć, że zachwycałaś się moimi, mając u siebie takie cuda.
  Tulipany cudne, i pomyśleć, że zachwycałaś się moimi, mając u siebie takie cuda. 

A że dwa to mało ..to dorzuciłam jeszcze z dziesięć...
  A że dwa to mało ..to dorzuciłam jeszcze z dziesięć...   

A tulipanków to niby trochę mam... ale takie pojedyncze tylko... nie tak jak u Ciebie w gęstych kępach w szeregu i  tak przez pół ogródka...
  A tulipanków to niby trochę mam... ale takie pojedyncze tylko... nie tak jak u Ciebie w gęstych kępach w szeregu i  tak przez pół ogródka...  to był naprawdę piękny widok...
  to był naprawdę piękny widok...  więc nie dziwię się wcale, że Dereń poszedł na żywioł.....  bo u Ciebie wszystko jakoś większe, gęstsze i piękniejsze...   Mam wrażenie, że nie za miedzą ale że w innym kraju mieszkasz...
  więc nie dziwię się wcale, że Dereń poszedł na żywioł.....  bo u Ciebie wszystko jakoś większe, gęstsze i piękniejsze...   Mam wrażenie, że nie za miedzą ale że w innym kraju mieszkasz...   

Ciekawy jestem jakim aparatem i obiektywem robisz te cudeńka ?
  Ciekawy jestem jakim aparatem i obiektywem robisz te cudeńka ?

A było tak pięknie...
 A było tak pięknie...

Pozdrawiam cieplutko
 Pozdrawiam cieplutko