Nareszcie Alinko, założyłaś ogrodowy Będę częstym gościem.Mam nadzieję ze znowu nie wypadnę z obiegu..Ale jakby coś to wybacz .Piękne masz tulipanki.Szkoda ze ich czas już minął....Ale wspomienia zostały
Alinko bez przypomina mi moje dzieciństwo ,jak szukałam pięciopłatkowych lub więcej kwiatków na szczęście i rzucałam za koszulę...... i jeszcze ten zapach ...ale mnie naszło na wspomnienia przepraszam
Przyszłam i ja do ogródka sąsiadki zza miedzy. Dereń taki jak mój, tylko u Ciebie trzymany w ryzach, a mój poszedł na żywioł. Tulipany cudne, i pomyśleć, że zachwycałaś się moimi, mając u siebie takie cuda.
Natalko ? zgadza się ...jeden kwiatek na dwóch różnych (chociaż podobnych) zdjęciach A że dwa to mało ..to dorzuciłam jeszcze z dziesięć...
Aniu ? ja Tobie wszystko wybaczę.... ale nie wypadaj z obiegu na długo... bo mi smutno będzie....
gracha ? doskonale Cię rozumiem i nie przepraszaj... bardzo miło mi się tego czytało ....
Dorotko ? witaj u mnie w ogródku A tulipanków to niby trochę mam... ale takie pojedyncze tylko... nie tak jak u Ciebie w gęstych kępach w szeregu i tak przez pół ogródka... to był naprawdę piękny widok... więc nie dziwię się wcale, że Dereń poszedł na żywioł..... bo u Ciebie wszystko jakoś większe, gęstsze i piękniejsze... Mam wrażenie, że nie za miedzą ale że w innym kraju mieszkasz...
Pozdrawiam cieplutko
Buk bordowy- wyrasta nawet do 20m, więc nie ma wyjścia... trzeba ciać...
I jam to uczynił.....
Teraz tyllko czekać na nowe przyrosty
Witaj , bardzo mi się podobają obiekty Twoich zdjęć no i same zdjęcia - ich jakość i kolory. Ciekawy jestem jakim aparatem i obiektywem robisz te cudeńka ?
Alinko witaj
Boszsz toż my praaawie sasiadki
A ogród jaki by nie był z kamieniem i czkiem czy bez to i tak najważniejsze sa roślinki. Tulipany jak zwykle przyciągają wzrok
A ten biały "kwiatek" z ogonkiem to Twój?
Witaj Krzysiu ? dziękuję za miłe słowa pod adresem moich zdjęć
Mój aparat to SONY ALFA 200 / DSLR-A200 ? pierwsza na rynku cyfrowa lustrzanka w przystępnej cenie (dla zwykłych zjadaczy chleba) a było to w 2008 roku.
Czy jestem z niej zadowolona ...?
Parę rzeczy mnie w niej denerwuje ale ogólnie nie jest źle
Pozdrawiam...
Witaj Ilonko ? sąsiadko z Bydgoszczy
Mieszkałam w Bydgoszczy przez 3 miesiące przy Brdzie na ul. Jagiellońskiej.... jest co wspominać..
i bardzo polubiłam to miasto
A ten kwiatek z ogonkiem.... to mój... i nazywa się ?Chłopczyk?...
.... no cóż nie wysiliłam się specjalnie przy wymyślaniu imienia....
Pozdrawiam
A za płotem mojego ogrodu jest łączka....a na niej rośnie sobie....
Natalko, Biedronka641 - ślicznie dziękuję za miłe słówka
MagdalenaKCh - a proszę Cię bardzo Madziu .... będzie mi bardzo miło jeśli moje zdjęcia przyczynią się do powstania jakiegoś pięknego dzieła.... Pozdrawiam cieplutko