tylko przyklasnąć. jeśli uda się zrealizowac nawet część to już będzie pięknie
 wizualizacje zamierzeń bardzo mi się podobały

Bardzo się cieszę, że jesteście!
  Bardzo się cieszę, że jesteście! 
  Mam nadzieję, że spodobają Ci się nie tylko wizualizacje, choć one do po(d)glądu są dość dobre.
 Mam nadzieję, że spodobają Ci się nie tylko wizualizacje, choć one do po(d)glądu są dość dobre.   Obiecuję, że się będę bardzo starała, aby te plany się udało zrealizować. O siły i chęci się nie boję, bo już mnie roznosi, jedyne co mi trochę nie pasuje to kasa, ale to chyba standard u wszystkich na FO! Lecę do Ciebie...
 Obiecuję, że się będę bardzo starała, aby te plany się udało zrealizować. O siły i chęci się nie boję, bo już mnie roznosi, jedyne co mi trochę nie pasuje to kasa, ale to chyba standard u wszystkich na FO! Lecę do Ciebie...  
  To co już jest nie wymagało jakichś specjalnych zabiegów, ot wiosną poprzycinać trawy, wrzosy... prześwietlić troszkę tawułki... Zacznie się jazda w tym roku! Zamówiłam 20 krzaczków róż, a do tego jeszcze 7 odmian lilii! A plewienie - no cóż, konieczność, ale też przyjemna, najlepsza na "złości"
 To co już jest nie wymagało jakichś specjalnych zabiegów, ot wiosną poprzycinać trawy, wrzosy... prześwietlić troszkę tawułki... Zacznie się jazda w tym roku! Zamówiłam 20 krzaczków róż, a do tego jeszcze 7 odmian lilii! A plewienie - no cóż, konieczność, ale też przyjemna, najlepsza na "złości"   

Nelu,wpisuję się żeby móc podziwiać Twoje piękne rabaty,bardzo dużo zmieniłaś w poprzednim sezonie
 Nelu,wpisuję się żeby móc podziwiać Twoje piękne rabaty,bardzo dużo zmieniłaś w poprzednim sezonie , trzymam kciuki i nie mogę się doczekać nowych zdjęć.
 , trzymam kciuki i nie mogę się doczekać nowych zdjęć.

), to bym Cię z chęcią od niego uwolniła
 ), to bym Cię z chęcią od niego uwolniła  ale pomysł na zakrycie bardzo fajny!
  ale pomysł na zakrycie bardzo fajny!

Niezmiernie się cieszę, że może się podobać komuś to, co usiłuję zrobić. Chęci ci u mnie dostatek, z kasą na potrzebne rośliny gorzej... wydasz 5 stówek, a przy tej powierzchni tego nawet nie widać. Ale mam cel, jasno sprecyzowany. Mam po co żyć i czym się cieszyć!
 Niezmiernie się cieszę, że może się podobać komuś to, co usiłuję zrobić. Chęci ci u mnie dostatek, z kasą na potrzebne rośliny gorzej... wydasz 5 stówek, a przy tej powierzchni tego nawet nie widać. Ale mam cel, jasno sprecyzowany. Mam po co żyć i czym się cieszyć!   
  Mam nadzieję, że dzięki tym projektom będzie bardziej wyraźnie widać do czego chcę dążyć. Dziękuję za tyle miłych słów za każdym razem, kiedy mnie odwiedzasz!
 Mam nadzieję, że dzięki tym projektom będzie bardziej wyraźnie widać do czego chcę dążyć. Dziękuję za tyle miłych słów za każdym razem, kiedy mnie odwiedzasz!   

Nelu po cichaczu oglądałam Twój ogród nie raz, podziwiając  i wzdychając, ale widząc nowy watek twojego królestwa postanowiłam się wpisać zęby śledzić Twoje poczynania i być na bieżąco
 Nelu po cichaczu oglądałam Twój ogród nie raz, podziwiając  i wzdychając, ale widząc nowy watek twojego królestwa postanowiłam się wpisać zęby śledzić Twoje poczynania i być na bieżąco   metamorfozę jakiej dokonałaś w jednym sezonie godna jest
 metamorfozę jakiej dokonałaś w jednym sezonie godna jest   pochwał i chylę czoła dla wykonu
 pochwał i chylę czoła dla wykonu   ale chcę bacznie przyglądać się Twoim ambitnym planom i trzymam kciuki żeby w kolejny sezonie się marzenia spełniły
 ale chcę bacznie przyglądać się Twoim ambitnym planom i trzymam kciuki żeby w kolejny sezonie się marzenia spełniły