Witajeleka pisze:Uważam, że rzeźba terenu u Ciebie jest wprost wymarzona.Większość osób musi usypywać sobie górki i pogórki.W dodatku kamień masz pod ręką.Z czasem apetyt na piękne rośliny rośnie, więc nie będziesz miała problemu "nierozciągliwej działki".Roślinki na razie małe, ale gdy się rozrosną stworzą piękną kompozycję.
Zauważyłam, że wsadziłaś na skalniak Trzykrotkę.Lubi ona raczej mokro, więc jeśli u Ciebie nie zacznie jej przybywać to postaraj sie o inne , dogodniejsze miejsce.Ponieważ w Twoich planach jest oczko, to myślę że byłoby jej takm akuracik.Jeśli się mylę, to na pewno zostanę poprawiona.Powodzenia i dużo

duży teren -duze pole do popisu,już masz ładnie..zieleń,pagórki,zwierzątka
 duży teren -duze pole do popisu,już masz ładnie..zieleń,pagórki,zwierzątka  Życzę dużo  ;:2
 Życzę dużo  ;:2

dziękuję za rady. Skorzystam z nich na pewno.KaRo pisze:Skalniak zrobiłaś super!!!!!
Gratuluję !!!!
Jeśli mogę wtrącę,a Ty nie musisz uwzględniać tego ale - nie sadź tak blisko siebie tych skalniakowych roślinek,pozwól dominować Twoim kamieniom- pięknie to wygląda kiedy gdzie niegdzie pokazuje się jakaś roślina.

ziemia po uprawie pieczarek,jest dobra na wszystkie rosliny,a jak będziesz miała szczęście to i pieczarki będa rosnąć,do uprawy pieczarek brany jest obornik koński.
 ziemia po uprawie pieczarek,jest dobra na wszystkie rosliny,a jak będziesz miała szczęście to i pieczarki będa rosnąć,do uprawy pieczarek brany jest obornik koński.  ,teraz trudno o niego bo wiecej jest koni mechanicznych niż tych prawdziwych...
 ,teraz trudno o niego bo wiecej jest koni mechanicznych niż tych prawdziwych...  
   Pozdrawiam!
 Pozdrawiam!