Bardzo dobrze myslisz! Juz prawie masz pół rozwiązania. Pamiętaj tylko że to kalambur i składa się z dwóch samodzielnych wyrazów.
Okchatte pisze:Aniu, dobijasz mnieCzego nie rozumiesz? Czy ja piszę w języku hebrajskim?
A moze Ania - Amlos?
- Aniu, wytłumacz się ...
aurynka pisze:Okchatte pisze:Aniu, dobijasz mnieCzego nie rozumiesz? Czy ja piszę w języku hebrajskim?
A moze Ania - Amlos?
Wytłumaczę Ci to na przykładzie. Spróbuj zrozumieć co teraz napiszę :
" Neologizm ma być nie tak jak prawdziwy neologizm ale pamietaj, że anagram z neologizmem to tak jakby sam anagram, ale też pamietaj, że słowa są nie dwa ale jedno, z tym, że to jedno to tak jakby dwa ale mogą nie znaczyć, że ten neologizm to anagram"
Tak się właśnie czuję po przeczytaniu Waszych dialogów
Dla mnie po prostu zrozumienie Was to jest Mission Imposiblechatte pisze:aurynka pisze:Okchatte pisze:Aniu, dobijasz mnieCzego nie rozumiesz? Czy ja piszę w języku hebrajskim?
A moze Ania - Amlos?
Wytłumaczę Ci to na przykładzie. Spróbuj zrozumieć co teraz napiszę :
" Neologizm ma być nie tak jak prawdziwy neologizm ale pamietaj, że anagram z neologizmem to tak jakby sam anagram, ale też pamietaj, że słowa są nie dwa ale jedno, z tym, że to jedno to tak jakby dwa ale mogą nie znaczyć, że ten neologizm to anagram"
Tak się właśnie czuję po przeczytaniu Waszych dialogów![]()
![]()
No i tak to jest jak się rozmawia z dwiema Aniami naraz!
![]()
Ja prosiłam Amlos, żeby się wytłumaczyła Aurynce, bo ja czuję się absolutnie niewinna
Ps. Aurynko Twój tekst jest wyjątkowo udany![]()
, możesz z Nelą śmiało iść w zawody!