Masz dużo pola do popisu, więc życzę powodzenia
Mój ogród na wsi
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród na wsi
Aniu, serdecznie witam Cię na naszym przyjaznym i bardzo sympatycznym forum
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, kolekcja dalii zaiste imponująca 
Dalie to kwiaty które kojarzą mi się z wiejskimi widokami tak jak i malwy dlatego też nie moglo ich zabraknąć w moim wiejskim ogrodzie.
To myślę Aniu, że spodoba Ci się mój "wiejski zakątek z daliami, malwami, piwoniami i ostróżkami.
Ja niestety nie darzę malw tak dużym uczuciem, bo nie mogę sobie poradzić z rdzą, która oszpeca rośliny od połowy wakacji.
Może ty masz jakąś radę na to?
Ja niestety nie darzę malw tak dużym uczuciem, bo nie mogę sobie poradzić z rdzą, która oszpeca rośliny od połowy wakacji.
Może ty masz jakąś radę na to?
Agnieś , moje malwy też chorują i z tego względu sadzę je dalej od pozostałych roślin, a że są dość duże to patrzę na nie z daleka, a z daleka rdzy nie widać 
Agniesiu byłam u ciebie dzisiaj w ogrodzie i jak już tam napisałam podoba mi się wszystko .
Kasiu cieszę się , że zajrzałaś do mojego wiejskiego ogródka i podobają ci się moje dalie.
Witaj, Aniu!
Miło oglądać nowy ogród na forum. Twoja kolekcja dalii bardzo mi się spodobała. Lubię te okazałe kwiaty. Moje, niestety, źle zimują, bo mam zbyt wysoką temperaturę w garażu. Ale zawsze na wiosnę dokupuję kilka nowych odmian
Mam podobny ogród na wsi, ale ciut starszy.
Pozdrawiam serdecznie
Miło oglądać nowy ogród na forum. Twoja kolekcja dalii bardzo mi się spodobała. Lubię te okazałe kwiaty. Moje, niestety, źle zimują, bo mam zbyt wysoką temperaturę w garażu. Ale zawsze na wiosnę dokupuję kilka nowych odmian
Pozdrawiam serdecznie
O jak miło gościć jeszcze jednego gościa. Cieszę się , że ci się podobają moje dalie.Też mam ogród na wsi chę problemów z przchowaniem i różnie to bywa ,raz wyschną a innym razem zmarzną.