Facet, złota rączka , co przetwory robi... ech...
Powolna metamorfoza
-
x_P-42
- Agniesia
- 500p

- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję, Krzysztofie za radę odnośnie kóz i mojego zielska - powiem Ci, że rozważałam temat na serio, może niekoniecznie jako kosiarki, chociaż też niebagatelna korzyśc, ale ja po prostu lubię kozie mleko. i tak całkiem poważnie przymierzam się do tematu. a jak się zdecyduję, to zapraszam na fetę z koziego mleka, w oliwie i z przyprawami, pyyycha!
gdzie się takich mężczyzn kupuje, co i ogród piękny stworzą, plony z warzywnika w słoiki zapakują
Mój mąż, to słoiki, owszem, - otwiera i potem wyżera ich zawartośc, i ciągle mu mało 
będę sobie powolutku dalej zwiedzac Twój ogród, bo sporo tego, jakby kilka hektarów było obsadzonych
gdzie się takich mężczyzn kupuje, co i ogród piękny stworzą, plony z warzywnika w słoiki zapakują
będę sobie powolutku dalej zwiedzac Twój ogród, bo sporo tego, jakby kilka hektarów było obsadzonych
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajne te przetwory
Ja w temacie marynat poprzestaję na grzybkach, bo kalafiorów nikt mi nie chciał jeść, a czosnek pożarł szwagier, nie dzieląc sie z nikim
Ale przepis zapisałam, a nuż natchnienie przyjdzie ...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
ooooooo Krzyś! Ja też moje koraliki zapakowałam do słoików.... szkoda mi bo się marnowały..... a tak to w zimię będą hihihi
a normalne niestety kupuję........ miałam tylko 2 krzaki i wczoraj (jakś wenę miałam) zlikwidowałam.
za to ładnie mi urósł szczypiorek ..... i mam go w nadmiernych ilościach
ale ten to pójdzie na bieżąco do pomidorków, sałaty, ziemniaków...
a normalne niestety kupuję........ miałam tylko 2 krzaki i wczoraj (jakś wenę miałam) zlikwidowałam.
za to ładnie mi urósł szczypiorek ..... i mam go w nadmiernych ilościach
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Elżbieto, witam!
Będąc dzieckiem dziwiłem się, jak moja prababcia mogła zrywać młode pokrzywy gołymi rękami. Teraz sam tak robię, gruboskórny się stałem
Izo, nie sprzątam w domu
Chyba, że muszę
Ewo, rano zauważyłem, że w zasiegu wzroku leżą pootwierane: "Domowy wyrób wędlin" i "Gorzałka. Historia i zasady wypalania mocnych trunków"
Może kiedyś się wezmę za przetwory? Na razie dojrzewam...
Polu, kiedyś byłem w części kobietą. Ale mi przeszło
Sabino, ja nie cierpię pasteryzować. I w nowej kuchni nie lubię smażyć. Za bardzo się strasuję
Agnieszko, to chyba miłe, kiedy Twoje przetwory są docenione i znikają w mgnieniu oka?
Gieniu, pokrzywy mają takie przyjemne długie korzenie, że z miękkiej ziemi wychodzą nawet przy żniwach (na gnojówkę)
Aniu, teoria lansowana przez Twoją imienniczkę nie wytrzymała próby czasu. Przegrała nawet ze zwykłymi hormonami
Agnieszko, grzybki są evergreen (jak już jesteśmy przy czystości języka
). Dzieci zazwyczaj nie lubią marynat, a dorośli nie mogą. Dlatego zrezygnowałem z octu w pomidorach
Izo, po słoiku, który "nie załapał" wygląda na to, że oprócz mnie nikt ich nie będzie jadł. Ale poczekam do pierwszej większej imprezy
Izo, nie sprzątam w domu
Ewo, rano zauważyłem, że w zasiegu wzroku leżą pootwierane: "Domowy wyrób wędlin" i "Gorzałka. Historia i zasady wypalania mocnych trunków"
Polu, kiedyś byłem w części kobietą. Ale mi przeszło
Sabino, ja nie cierpię pasteryzować. I w nowej kuchni nie lubię smażyć. Za bardzo się strasuję
Agnieszko, to chyba miłe, kiedy Twoje przetwory są docenione i znikają w mgnieniu oka?
Gieniu, pokrzywy mają takie przyjemne długie korzenie, że z miękkiej ziemi wychodzą nawet przy żniwach (na gnojówkę)
Aniu, teoria lansowana przez Twoją imienniczkę nie wytrzymała próby czasu. Przegrała nawet ze zwykłymi hormonami
Agnieszko, grzybki są evergreen (jak już jesteśmy przy czystości języka
Izo, po słoiku, który "nie załapał" wygląda na to, że oprócz mnie nikt ich nie będzie jadł. Ale poczekam do pierwszej większej imprezy
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Izo, ale my wiemy, co dobre. Prawda? 
Polu, "traktuję to jako upomnienie"
W niedzielę sie poprawię, nawet zdjęcia wrzucę 
Polu, "traktuję to jako upomnienie"
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz