Zuziu,odwiedziłam Twój ogród ,w nim jest jak w bajce.Coś niesamowitego ile pracy włożyłaś w to CUDO.Jestem pełna uznania i podziwu. Na pewno będę stałym gościem w Twoim Królestwie.
Pozdrowienia z Kaszubowa.
Minismokukarasie już kwitną,żaby składają skrzek,tojeść rozesłana ruszyła,irysy wodne będą kwitły niedługo,jednym slowem staw tętni życiem. Jankumasz bardzo ładny ogród,będę zaglądała do Ciebie i podglądała przyrodę.Mój ogród to miejsce urlopu wielu osób.Czasem jest nas ok 12 osób i jest wtedy wesoło.Rodzina i znajomi chętnie przyjeżdżają bo to miejsce ma coś w sobie magicznego.
Witaj księgowa, posiadanie takiej działki to moje marzenie. Zrobiłaś tam normalnie kawał bardzo dobrej roboty. Ogród twój coraz piękniejszy. Zauważyłem również , że masz staw. Czy masz tam posadzone jakieś lilie ??? I czy mogłabyś zrobić fotki z bliska temu naturalnemu baniakowi.
Niestety staw jeszcze jest w stanie pierwotnym,nie było czasu na to aby coś z nim zrobić.Zastanawiamy się czy go nie zasypać.Staw jest obsadzony górą ale boki sa zaniedbane.Nisko nad powierzchnią wody mam posadzone irysy wodne,tojeść rozesłaną,wierzby,brzozy,sitowie.
Hej! Chyba deszcz Cię wystraszył i nie dojechałaś
Zaglądałam w sobotę i dzisiaj też - ale nikogo u Was nie było. Dzisiaj padało do południa a potem wyjrzało słońce i zrobiło się ślicznie i ciepło. No i mamy podlane działki