Zielony ogród w lesie.
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
url=http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21286]zielony ogród w lesie[/url]
Dopisz skarbie nawias kwadratowy na początku i masz gotowe
Dopisz skarbie nawias kwadratowy na początku i masz gotowe
- HannaCS
- 500p

- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
coma95 dziękuję bardzo - teraz zadziałało

pewnie ja coś nie tak wpisałam, ale ważne że już wszystko ok.
Ojoj jak dziś paskudnie jest na dworze, że nawet się nogi za drzwi nie chce wystawić...
Mam nadzieję, że do soboty się ładniej zrobi bo mam w planach jechać na działkę
Miłego dnia i dużo radości w ten szary dzień
pewnie ja coś nie tak wpisałam, ale ważne że już wszystko ok.
Ojoj jak dziś paskudnie jest na dworze, że nawet się nogi za drzwi nie chce wystawić...
Mam nadzieję, że do soboty się ładniej zrobi bo mam w planach jechać na działkę
Miłego dnia i dużo radości w ten szary dzień
- HannaCS
- 500p

Może i dobrze, że ja nie mieszkam na działce bo bankowo domownicy mało by mnie w domu widywaligiga45 pisze:Witaj Haniu na forum.
Sliczne miejsce-tylko pozazdrościc. Monia podobnie mieszka ja Ty. Super, ze założyłaś swój wątek. Bedzie na pewno co podziwiac.
Jak ja bym chciała mieć taki raj. i ukochane grzyby-żyć nie umierać. Pozdrawiam serdecznie i bedę zaglądać :P
Moze by się cieszyli
tak zresztą jest, czasami do 2 czy 3 w nocy coś dłubie w ziemi, kiedy wszyscy śpią...
- HannaCS
- 500p

No właśnie Jolanto....
okropniście jest... jak w listopadzie..
może zaczniemy się szykować do ubierania choinek a nie malowania jajek
a tak poważnie to byłam dopiero co w TESCO - a tak bo mam blisko a poza tym może coś fajnego na dziale ogrodniczym mają - i zmarzłam, że hoho
teraz gorąca kawa ratuje sytuacje tylko łapki jak grabie pomarznięte. A może trzeba jąprzez słomkę spróbować pić

okropniście jest... jak w listopadzie..
może zaczniemy się szykować do ubierania choinek a nie malowania jajek
a tak poważnie to byłam dopiero co w TESCO - a tak bo mam blisko a poza tym może coś fajnego na dziale ogrodniczym mają - i zmarzłam, że hoho
teraz gorąca kawa ratuje sytuacje tylko łapki jak grabie pomarznięte. A może trzeba jąprzez słomkę spróbować pić
Może tak źle nie będzie! Wszyscy wyglądamy wiosny!
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- HannaCS
- 500p

Wspominałam o rzeczce tuż za bramą działki. i oto ona... taka że spokojnie przejść można 

no i zwierzątka leśne co nam po tarasie chodzą

no i domowe sztuki

ach i jeszcze dwie sztuki

te ostatnie sztuki czasem bardziej przeszkadzały niż pomagały, a jak już im się bardzo nudziło do takich zawodów dochodziło... finalnie i tak powożony kończył pod krzakiem

no i zwierzątka leśne co nam po tarasie chodzą

no i domowe sztuki

ach i jeszcze dwie sztuki

te ostatnie sztuki czasem bardziej przeszkadzały niż pomagały, a jak już im się bardzo nudziło do takich zawodów dochodziło... finalnie i tak powożony kończył pod krzakiem
- HannaCS
- 500p

Witaj Zannozanna pisze:Witaj Haniu! Następna hostomaniaczka nam zawitała i to warszawska!Fajny las chociaż trudny do zagospodarowania w ogród, tym bardziej że trzeba dojeżdżać. Ale jakie pole do popisu!
nasadziłam tam w ub roku z 15 host ale małe były wtedy, teraz nie ma ich wcale, ale jak ruszą to mam nadzieję że będą piekne
hahaha
na balkonie tez mam nowych w doniczkach całe 17 sztuk
zrobiłam im fotki muszę tylko poodchudzać i pokaże Wam jak można zagospodarować balkon, w taki sposób, żeby nie można było na niego wejść
w każdym razie butelka wina się jeszcze mieści jak musi się schłodzić
Cześć Haniu!
Cieszę się, że wreszcie ja Ci mogę zamachać;:7
A to można tak kawałek lasu mieć na własność? Kto by pomyślał?:) No i czy to sprawiedliwe jest?
Super masz! Czekam oczywiście na fotki tego niesamowitego balkonu. Pewnie zdjęcia będziesz robić z zewnątrz bo się na nim nie zmieścisz:)
Cieszę się, że wreszcie ja Ci mogę zamachać;:7
A to można tak kawałek lasu mieć na własność? Kto by pomyślał?:) No i czy to sprawiedliwe jest?
Super masz! Czekam oczywiście na fotki tego niesamowitego balkonu. Pewnie zdjęcia będziesz robić z zewnątrz bo się na nim nie zmieścisz:)
Pozdrawiam. Agnieszka.
Moje ogródkowe początki
Moje ogródkowe początki
Witaj Haniu Obejrzałam Twoją działeczkę. Masz duże pole do popisu. Działka w lesie i w dodatku rzeczka - marzenie. Co do zwierzątek to nie wszystkie mi odpowiadają - nie lubię i boję się tych pełzających. Piszesz o hostach, a co ze ślimakami. One uwielbiają hosty, a przy lesie to chyba jest ich dużo.
Zapraszam na moją działkę.
Zapraszam na moją działkę.