Działka Czeslawy - ceslavyte

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p
Od: 13 cze 2007, o 21:02

Post »

Witaj na forum!
Początki są najtrudniejsze, ale z czasem będziesz miała piękną działkę, również dzięki temu forum, bo jest tu dużo ekspertów i jeśli chodzi o ogrody. :D
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Czesiu to mnie zaskoczyłaś! Mnie też się podobają choiny i to bardzo, ale teraz jakoś modne są inne iglaste drzewa. Najbardziej lubię choinę kanadyjską chyba ma super te malutkie i liczne szyszeczki!
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18

Post »

WITAJ CZESIU !!!
Miło mi że trafiłam na Litwę i do Twojego tworzonego ogrodu i budowanego domu . Pokazuj mam więcej zdjęć to przy okazji poznamy Ciebie i Litwę . Zyczę dużo samozaparcia w tworzeniu swojego miejsca na ziemi - oazę spokoju i radości . :lol:
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Czesiu na forum . Fajnie, ze dołaczyłaś do nas. Twój ogród powstaje z Twoich marzen. bardzo sie cieszę, że hodujesz warzywa, bo to normalne, żeby miec swoje-cieszy przede wszystkim, ze są Twoje, a jeszcze jak piszesz sa duże okazy to naprawde mozesz byc dumna. Ja tez mam niewielki warzywnik u siebie i cieszy mnie wszystko co tam rośnie, bo sama to posiałam i sama wyhodowałam, Kwiaty i krzewy w kazdej chwili możesz dosadzac a warzywnika trzeba pilnować :D Ciesze się że jesteś z nami i pozdrawiam serdecznie. Śmiało wklejaj fotki i pytaj forumowiczów jak masz z czyms problem. zaglądac będę często. Pozdrawiam papa :P ;:1 ;:7
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Czesiu zrobiłem kilka zdjęć choiny u mnie w parku specjalnie dla Ciebie mam nadzieję że Ci się podobają. Na trzeciej fotografii jest jeszcze cis ładnie wygląda przy tej choinie.

Obrazek Obrazek Obrazek
x-C-j
---
Od: 22 lis 2006, o 14:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam i ja Cię na forum, cieszę się że dołączyłaś do nas. :D
Awatar użytkownika
ceslavyte
50p
50p
Od: 15 kwie 2008, o 12:01

Post »

Satysfakcyje już mam bo nareszcie doczekalam sie kwiatkow dzwonka. Zobaczcie jakie oni piekne. Kropelki na kwiatach to kropli wody od spadajacego deszczu...

Obrazek
Wszystkie kwiaty sa piekne.
(NL4)
Awatar użytkownika
ceslavyte
50p
50p

Post »

Dziekuje Krzysiu za piekne zdiecia, te choiny sa OGROMNE i fantastyczne. A ich szyszeczki to niezmylisz z innymi...
(NL4)
Awatar użytkownika
ceslavyte
50p
50p

Post »

Dziekuje Ewie, Gigie, Przemo za mile powitanie, i cieple slowa. Jak bendam miala jakiesc nowe fotki, to jak najszypciej je poprzyklejam :D
(NL4)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ładne zdjęcie z kroplami deszczu dzwonek wygląda pięknie :!:
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Witaj Czesiu!
Ja też witam Cię sedecznie na naszym forum. Cieszę się że do nas dołączyłaś. Masz bardzo fajną pracę, tłumacząc Kwietnik na pewno zdobywasz mnóstwo wiedzy ogrodniczej i pewnie to Ty będziesz nam udzielała porad ;:112
Widzę na zdjęciach że jesteś jednocześnie w trakcie budowy domu i zakładania ogrodu. To piękny okres w życiu ale też wiele ciężkiej pracy. Życzę Ci wiele siły przy realizacji Twoich marzeń. Zapraszam w odwiedziny do mnie - Maria
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Czesiu, witaj z daleka :)

Pisz jak najwięcej, bo takich gości nie mamy tu wielu :wink:

A co to znaczy to (NL4) w twojej stopce?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
ceslavyte
50p
50p

Post »

Czesc Maryja i Nalewka,

od pierwszych dni kiedy dolonczylam do Waszego forum jestem, mozno powiedziec, na skrzydlach, tyle dobrych i zyczliwych liudzo w jednym miejscu jeszcze nigdy niespotykalam, moze już i niespotkam.
Tlumaczac Kwietnik na prawde otrzymuje bardzo duzo nowego doswiatczenia i wiedzy, ale ta info to tylko teoryja a praktyka, moje mile, to wy i wasze doswiadczenie. już mam duzo pytan o zakladaniu dzialki, ale na razie jeszcze blizej z wami wszystkimi zapoznam sie.
Ten znaczek (NL4) - to zazwolenie administratora forum ze moge pisas bez polskich liter, bo ja tu u siebie niemam polskiego szryfta ;:12
(NL4)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ceslavyte
50p
50p

Post »

Nowe fotki Obrazek
O to co u mnie teras kwitnie...
Obrazek
Posadzilam niedawno taka ciekawa macierzanke, ona jest zulto, bialo zielona :D
(NL4)
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Oooops, powinnam to wiedzieć :oops: :lol: :lol: :lol:

A skąd bierzesz rośłinki? Z wymiany z sąsiadami, ze sklepu z sadzonkami, czy z nasion?

Nasi działkowicze często przynoszą też rośliny prosto z pola, czy z lasu, bierze się łopatkę i wiaderko, jak małe dziecko, idzie czy jedzie na wycieczkę, odnajduje ciekawe roślinki i wykopuje z bryłką ziemi. Potem przenosi się do swojego ogrodu i sadzi w odpowiednim miejscu, podobnym do naturalnego, tego skąd się roślinkę przyniosło. Jak tak przesadziłam dziurawiec. Oczywiście trzeba uważać na rośliny pod ochroną, tych nie ruszamy z ich naturalnego środowiska.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”