Izo piękna jest Twoja zima..bardzo
Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Chatte;
Posadziliśmy naszego tulipanowca wiosną tamtego roku.Trochę uszkodziły go wiosenne przymrozki.Dzięki Tobie widzieliśmy doskonałe zdjęcia kwiatu tego drzewa.Na żywo 15 letni egzemplarz widzieliśmy w ogrodnictwie koło Kołobrzegu.(gdyby ktoś spędzał urlop w okolicach Kołobrzegu polecamy zwiedzić szkółkę roślin w Dobrzycy)Marzymy o kwitnącym tulipanowcu.Podziwiamy Twoje zdjęcia.
Tomek i Ado.
Posadziliśmy naszego tulipanowca wiosną tamtego roku.Trochę uszkodziły go wiosenne przymrozki.Dzięki Tobie widzieliśmy doskonałe zdjęcia kwiatu tego drzewa.Na żywo 15 letni egzemplarz widzieliśmy w ogrodnictwie koło Kołobrzegu.(gdyby ktoś spędzał urlop w okolicach Kołobrzegu polecamy zwiedzić szkółkę roślin w Dobrzycy)Marzymy o kwitnącym tulipanowcu.Podziwiamy Twoje zdjęcia.
Tomek i Ado.
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hej Izuchna! Ależ piękne te czerwoności! Pomarańcze też niczego sobie. No i te nagietki! Jakoś nie pomyślałam, żeby moim zrobić takie zbliżenie - fajnie, że u Ciebie mogłam pooglądać.
Natomiast
Białemu mówimy "NIE" !!!

No doobraa... może być na święta, żeby było to "Białe Boże Narodzenie" (piosenkę uwielbiam).
A teraz będę cierpliwie czekała na mój ulubiony, ukochany żółty kolorek, a jak mi się czas będzie dłużył, to wrócę do moich słoneczników i nachyłka
Natomiast
Białemu mówimy "NIE" !!!
No doobraa... może być na święta, żeby było to "Białe Boże Narodzenie" (piosenkę uwielbiam).
A teraz będę cierpliwie czekała na mój ulubiony, ukochany żółty kolorek, a jak mi się czas będzie dłużył, to wrócę do moich słoneczników i nachyłka
Pozdrawiam serdecznie
-
Mariola54
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 wrz 2006, o 00:33
Izo nie wiem czy już zakończyłaś zbieranie informacji.
myślę, że ten link Ci się przyda
http://www.gardena.com/INT/resources/PL ... 6_PLpl.pdf
myślę, że ten link Ci się przyda
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Raczek

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mariola dzięki za linka,ja też sobie poczytałam i zapisałam na dysk.Mariola54 pisze:Izo nie wiem czy już zakończyłaś zbieranie informacji.
myślę, że ten link Ci się przyda![]()
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Wcale mnie nie zawiodłaś, no może ociupinkę, zimy nie lubię, ale zimowe zdjęcia, to jest, To!!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki