Agnieszko-Agatko123 to jeszcze dla Ciebie Zaczynam trochę was zanudzać jej fotkami ale mogłabym tak bez końca Coraz bardziej podoba mi się biel w ogrodzie
Sylwio jeszcze raz bardzo dziękuję za miłe słowa Na PW pisząc, że często nie doceniamy tego co posiadamy miałaś rację, ale już tak w naturze człowieka jest, że zawsze pragnie czegoś czego jeszcze nie posiada i stawia sobie coraz wyżej poprzeczki. Mój ogród powstaje z mozołem kawałek po kawałeczku już od kilku dobrych lat.Jak zajrzysz do pierwszej części mojego wątku zobaczysz, że nie od razu tak było, To dzięki forum mój ogród nabrał innych kształtów i kolorów. Żałuję, że tu trafiłam tak późno.
Kilka mini kompozycji do zagapienia
Aniu wydaje mi się, że rozwar tak inne rośliny także ma różne odmiany. U kogoś na forum widziałam nawet z pełnymi kwiatkami.
Agnieszko to ja mam tak samo jak odwiedzam Twój ogród

Nie mogę wyjść z podziwu i za każdym razem zachwycam się Twoimi kompozycjami. Jeśli chodzi o różową Anabelle to nie wiele mogę o niej powiedzieć. W tym roku zakupiła ją Ala Georginia. Osobiście mnie jakoś nie zauroczyła może dlatego, że jeszcze nie miałam okazji zobaczyć na żywo dużego krzewu. Biała Anabelle z 2-3 kwiatami też nie wygląda za najlepiej. Dopiero jak się rozrośnie budzi podziw.
Mariko2006to jest róża Bailando. Podobnie bukiety tworzy Baronesse tylko, że kwiaty ma bardziej różowe.