Raczej miniaturowe, bo obok tych stały z o wiele większymi kwiatami, ale to tylko moje podejrzenieStorczykowa pisze:Przepiękne jest, takie delikatne. A to jest Cymbidium pełnowymiarowe czy miniaturowe?
Ja tez się boję, ze mogę nie dać rady, ale do odważnych świat należy... trzeba było nie odklejać od rękiagata06 pisze:Cymbidium cudne jak rozkwitnie w pełni pewnie będzie jeszcze piękniejszeDzis takie jedno prawie przykleiło mi się do ręki ale byłam twarda i nie kupiłam go bo bałam się że nie poradzę sobie w uprawie tego gatunku
To pewnie jest z tych mniejszych, bo są Cymbidia takie całkiem duże i takie mniejsze. Ja tez mam te mniejsze, wszystkie są zielone.demonia pisze:Raczej miniaturowe, bo obok tych stały z o wiele większymi kwiatami, ale to tylko moje podejrzenieStorczykowa pisze:Przepiękne jest, takie delikatne. A to jest Cymbidium pełnowymiarowe czy miniaturowe?chociaż dość duże jest ogólnie (całościowo).. nie wiem jak wygląda miniaturowe, ale tamte co stały obok były o wiele większe i miały większe kwiaty
A długo je masz?? Bo ja się boję, że u mnie bedzie potem podobny problemMala_MI pisze:Przepiękne to Cymbidium. Mam bordowe, ale niestety nie udało mi się go jeszcze doprowadzić do kwitnienia