Gosiu, tak to laur, jakiś sukulent(rozetki grubych liści) może to jest grubosz? Jest tu jeszcze tuja, a ten czwarty to proszę Wysokiego Sądu ,nic nie wiem na temat tego osobnika, choć to prawda,że kradzionym on był
Początki nowego ogrodka
- fela
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lut 2009, o 17:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Iga. Któregoś dnia odwiedziła mnie właścicielka domu, aby zobaczyć moje dokonania w ogrodzie, notabene,bardzo miła pani. Z takim zapałem prezentowałam jej moje dokonania, że podchodząc do tego ponurego miejsca powiedziałam: A tu posadzołam trzy róże pienne, aby załonić ten koszmar. Ale gafa
!
Gosiu, tak to laur, jakiś sukulent(rozetki grubych liści) może to jest grubosz? Jest tu jeszcze tuja, a ten czwarty to proszę Wysokiego Sądu ,nic nie wiem na temat tego osobnika, choć to prawda,że kradzionym on był
.
- fela

Mamo Ani
,wiele osób zwraca się do Ciebie w ten sposób jak do mamy Muminka
. Czy znasz te opowieści? Bardzo je lubię. Dziękuję za porady. Kupiłam już gotową mieszankę do ukorzeniania, ale dzięki Tobie wiem jaki popełniam błąd. Otóż roslinki stawiam tuż przy oknie, tam gdzie bardzo dużo słońca i nie przykrywam słoiczkami
. 

- fela

Super Aniu, strasznie się cieszę
i z niecierpliwością czekam na fotki
. Piosenka na dziś http://www.youtube.com/watch?v=UWdUPNtcxQg
Iga , strona 1,3,4,5,6 i 10-ta. Niestety, nie mam tak pięknego ogrodu jak Ty i niewiele tu do prezentowania
.
Nie wiem dlaczego nie mogę przesyłać zdjęć większego formatu. Wysyłam 800x531 i wychodzi to zawsze takie małe. Czegoś tu nie kumam. Czy ktoś może mnie nieco oświecić?
i z niecierpliwością czekam na fotki Iga , strona 1,3,4,5,6 i 10-ta. Niestety, nie mam tak pięknego ogrodu jak Ty i niewiele tu do prezentowania
Nie wiem dlaczego nie mogę przesyłać zdjęć większego formatu. Wysyłam 800x531 i wychodzi to zawsze takie małe. Czegoś tu nie kumam. Czy ktoś może mnie nieco oświecić?
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: