A co do wklejania ich, to masz rację trwałoby to strasznie długo. Ale super się je oglądało. Potem je jeszcze raz muszę dokładniej przejrzeć. Tam nawet są zwierzaki w tym ogrodzie, żabka jest piękna i jaszczurki też
O dzięki, zdjęcia są piękne, naprawdę super. Muszę już kończyć ale jeszcze wieczorkiem tutaj zajrzę, trzeba iść do pracy. Jak mi się uda to dodam jeszcze jakieś zdjęcia, jak je znajdę. Pozdrawiam.
Nie da się powiedzieć które najładniejsze... na pewno wrażenia robią drzewa w 3 cz.
wysoka roślinność i piękne kwiaty tam gdzie biedronka... to chyba 1 część?
nooooooo kaktusy z 2... i w 4 są tez fajne roślinki ale już bardziej swojskie
kaktusy rzeczywiście piękne. Podoba mi się też anturium. No i lotos - kwiat i liście. Lilie wodne, skalniaczki, te takie niby czosnki... Duuuuuużo mi się podoba. Albo te czerwono-żółte kwiaty z części drugiej, podobne ciut do skrzydłokwiatu.... a w ogóle, to mi się wsio podoba. ;)
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Wystarczy że nie było mnie na temacie chwilkę a tu cała dyskusja o fotkach Ilony. I to nie ma się co dziwić, bo robią te zdjęcia oszałamiające wrażenie. Właśnie oglądałem część 3 i4 i są tak samo fajne jak 1i2. Rącznik ma piękne owoce, drzewa przepiękne, ciekawy grzybek a do tego masa kwiatów.
Witam; Krzysiu,widzę że Park jest również b.ładny i zadbany.Muszę wybrać sie do toruńskiego parku i porobić trochę fotek na razie nie mam tego we krwi, bo dopiero kupiłem cyfrowy aparat,ale myślę,że szybko się wciągnę.Będą zdjęcia, to Ci prześlę.Przy okazji oglądałem fotki przesłane przez coccinellę,możemy zobaczyć jak robią to inni.Bardzo mi się podobały.Pozdrawiam.Ryszard.
O witam was serdecznie, cieszę się że zaglądacie do mnie czasem. Rysiu zobaczysz że zdjęcia są super do robienia, tak się wciągniesz że szok, chętnie zobaczę efekt z parku. Tess to koniecznie proszę o sprawozdanie z wycieczki do różanki.
Zapraszam ponownie Ja też postaram się dodać jakieś fotki, może jeszcze coś mam, a jak nie to czas na wycieczkę w inne miejsce.