Storczyki platynkowe
- platynka80
- 500p

- Od: 8 cze 2008, o 22:32
nie męczysz! doniczka jest bez przerwy wodzie. nie wiem, czy korzenie się mocza, czy on sam dozuje wodę, bo korzenie wewnątrz sa zieloniutkie. a gdyby gniły, pewnie by brązowiały...
CO SIĘ DZIEJE Z TYM STORCZYKIEM?

ATO ZMARNOWANY PRZEZ MOJA KOLEŻANKĘ. CO Z NIM ZROBIĆ? MA JAKIEŚ SZANSE NA PRZEŻYCIE?

CO SIĘ DZIEJE Z TYM STORCZYKIEM?

ATO ZMARNOWANY PRZEZ MOJA KOLEŻANKĘ. CO Z NIM ZROBIĆ? MA JAKIEŚ SZANSE NA PRZEŻYCIE?

platynka 
- platynka80
- 500p

- platynka80
- 500p

- platynka80
- 500p

- platynka80
- 500p

Wandziu, ja Ci wytłumaczę, tylko....co? 
Dziewczynki, jak ja Was lubię
Was przeraża ta woda, prawda? Tylko że moi podopieczni chyba to lubią... Widziałyście nowy pęd i listki? listki ma prawie każdy, ale nie chciało mi sie pstrykać 30 storczykom fotosy...
A jeszcze coś: ja leję im wodę PROSTO Z KRANU
TESCO - 5 ZŁ:

Dziewczynki, jak ja Was lubię
Was przeraża ta woda, prawda? Tylko że moi podopieczni chyba to lubią... Widziałyście nowy pęd i listki? listki ma prawie każdy, ale nie chciało mi sie pstrykać 30 storczykom fotosy...
A jeszcze coś: ja leję im wodę PROSTO Z KRANU
TESCO - 5 ZŁ:

platynka 
- platynka80
- 500p

Orionko, ale tak sobie myślę, jeśli storczyki to pasożyty, to sobie same dadzą radę, tak? A my się tak troszczymy, dbamy o nie. a okazuje się, że i kranówa im starcza 
CAŁY CZAS SIĘ ZASTANAWIAM, skąd ja wzięłam pomysł trzymania ich na/w wodzie...ale chyba ktoś ze znajomych tak uprawiał storczyki... na pewno ci, którzy praktykują ten sposób,są zadowoleni. Mówię o znajomych ode mnie.
Orionko, zaryzykujesz z jednym ze swoich? może z tych przecenionych? ;:6
CAŁY CZAS SIĘ ZASTANAWIAM, skąd ja wzięłam pomysł trzymania ich na/w wodzie...ale chyba ktoś ze znajomych tak uprawiał storczyki... na pewno ci, którzy praktykują ten sposób,są zadowoleni. Mówię o znajomych ode mnie.
Orionko, zaryzykujesz z jednym ze swoich? może z tych przecenionych? ;:6
platynka