Izuniu,ta róża ma jeszcze ciemniejszy kolor czerwieni,ale nigdy nie udało mi się odzwierciedlić tego na zdjęciu,w rzeczywistości jest jeszcze fajniejsza.Częstuj się częstuj,smacznego.
Ogród - hal1959 /r.2008/
Wiesz co... ja mam różę taką mocno bordową aksamitną a na zdjęciach wychodzi różowa... ja już nie wiem jak robić zdjęcie ...bo to nie oddaje jej pięĸna.hal1959 pisze: Izuniu,ta róża ma jeszcze ciemniejszy kolor czerwieni,ale nigdy nie udało mi się odzwierciedlić tego na zdjęciu,w rzeczywistości jest jeszcze fajniejsza.Częstuj się częstuj,smacznego.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tesko ,ja strasznie bałam się patrzeć w dół na balkoniku tego zamku,mam lęk wysokości,a tam było wysoko
Jadziu pewnie ,że dam znać jak wypatrzę coś ciekawego.
Izuś moja jest właśnie taka bordowa i aksamitna nawet dziś dobiłam zdjęcie i nie jestem zadowolona,bo to jeszcze nie to

One są o wiele ciemniejsze i mają połysk atłasu,którego nie widać teraz
Jadziu pewnie ,że dam znać jak wypatrzę coś ciekawego.
Izuś moja jest właśnie taka bordowa i aksamitna nawet dziś dobiłam zdjęcie i nie jestem zadowolona,bo to jeszcze nie to

One są o wiele ciemniejsze i mają połysk atłasu,którego nie widać teraz
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Priam dziękuję za wizytę w moim ogrodzie,bardzo lubię fotografować motylki,z resztą nie tylko ,bo robię je także żabkom,których u mnie pełno
,co do koloru mieczyka to właśnie zauważyłam,że sporo osób na niego tak reaguje,pozdrawiam,zapraszam ponownie
Izuś no to mamy podobne i niepodobne róże
Jadziu witam po dłuższej nieobecności,pozdrawiam serdecznie i zapraszam,a zdjęcia róż będą nowe,miłego wieczorku
Izuś no to mamy podobne i niepodobne róże
Jadziu witam po dłuższej nieobecności,pozdrawiam serdecznie i zapraszam,a zdjęcia róż będą nowe,miłego wieczorku