Storczykowy Laik :)
- amatorka015
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczykowy Laik :)
JUDI Mam nadzieje że ta okazja nadazy się bardzo szybko
AMATOR Cześć,tak mam jednego i chcem jak najszybciej powiekszyc kolekcje chociaż o jeszcze jednego..
Nie wiem czy to od spryskania wodą bo ja nie spryskuje kwiatów, a ni liści...Jak na razie, po za tymi kropkami nic sie nie dzieje i oby tak dalej..Pedzik juz coraz wiekszy, wiec storczyk ma sie dobrze (odpukać w nie malowane)
I dziękuję
AMATOR Cześć,tak mam jednego i chcem jak najszybciej powiekszyc kolekcje chociaż o jeszcze jednego..
Nie wiem czy to od spryskania wodą bo ja nie spryskuje kwiatów, a ni liści...Jak na razie, po za tymi kropkami nic sie nie dzieje i oby tak dalej..Pedzik juz coraz wiekszy, wiec storczyk ma sie dobrze (odpukać w nie malowane)
I dziękuję
- amatorka015
- amatorka015
oj a już myślałam że bedę miała drugiego storczyka a tu nici :(
Ale i ped kwiatowy może być
Ale i ped kwiatowy może być
Trzeba mieć ogromne szczęście, aby keiki wyrosły:D:D .Ja mam wiele storczusiów, a tylko 1 ma basalkeiki.
Witam również
Bardzo ładny falek i bardzo fajnie zaczyna się rozwijać
Na pewno wkrótce powiększy się Twoja kolekcja.
Powodzenia
Bardzo ładny falek i bardzo fajnie zaczyna się rozwijać
Na pewno wkrótce powiększy się Twoja kolekcja.
Powodzenia
- amatorka015
Chyba masz racje z tym szczęsciem, nie każdemu sie trafia ( mi na pewno tez sie nie trafi )
WANDO Dziękuję, codziennie namawiam mamę żeby mi kupiła, i chyba kupi bo ma dość mojego "skamlania"
WANDO Dziękuję, codziennie namawiam mamę żeby mi kupiła, i chyba kupi bo ma dość mojego "skamlania"
- amatorka015
Cześć, mam takie pytanie bo jade w poniedziałek do Szczecina i chciałabym wiedzieć czy w jakimś markecie są dostepne Storczyki, i w jakich sklepach najcześciej są w ofercie ...Bo chetnie bym sobie jakiegoś storczyka sprawiła, bo już dłuzej nie wytrzymam jak nie kupie
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
- Zuza_i_Tygrysek
- 200p
- Od: 21 paź 2011, o 09:35
Witaj;) bardzo podoba mi się twój storczyk - na dowód mojej szczerości powiem, że dziś prawie kupiłam takiego samego. Miał takie cudowne kropeczki na samym środeczku - zupełnie jak twój Niestety byłam z mężem, który przypomniał mi, że w piątek i sobotę kupiłam 4 inne na przecenach i może już mi wystarczy i wybił mi ten pomysł z głowy. O tak . Zapomniał jednak, że w kwiaciarni pod blokiem przez okno uśmiecha się do mnie piękny fioleciak z białawym środkiem. Chyba nie wytrzymam i kupię go w tajemnicy i będę chować, np. w szafie i jakby co to będę ściemniać, że nie wiem skąd się wziął .
Jeśli chodzi o Szczecin - to na pewno mają tam Obi i Leroy Merlin. Tam są na bank. W zeszłym tyg były też w Biedronce (przynajmniej w tych lubelskich). Na pewno coś znajdziesz.
Jeśli chodzi o Szczecin - to na pewno mają tam Obi i Leroy Merlin. Tam są na bank. W zeszłym tyg były też w Biedronce (przynajmniej w tych lubelskich). Na pewno coś znajdziesz.
Pozdrawiam Edyta
Zapraszam do obejrzenia mojej storczykowej kolekcji
Storczykowe szaleństwo w wydaniu Edyty
- amatorka015
dziękuję za informacje , nie udało Ci się wtedy, to i tak nie długo trafi sie okazja by kupić nowego...
Ja bym chetnie wzieła jakiegoś z przeceny (ma sie wtedy satysfakcje że sie go uratowało) ale niestety jak u mnie w marketach pojawiają sie storczyki to wykupują wszystkie i nie ma żadnych bidulków których mozna by przygarnąc..
Czekam własnie żeby u mnie w biedronce sie pojawiły, podobno mają byc w listopadzie
Ja bym chetnie wzieła jakiegoś z przeceny (ma sie wtedy satysfakcje że sie go uratowało) ale niestety jak u mnie w marketach pojawiają sie storczyki to wykupują wszystkie i nie ma żadnych bidulków których mozna by przygarnąc..
Czekam własnie żeby u mnie w biedronce sie pojawiły, podobno mają byc w listopadzie
- Zuza_i_Tygrysek
- 200p
- Od: 21 paź 2011, o 09:35
Nie wiem skąd pochodzisz ale zdradzę Ci sekret - storczyki zawsze przeeniają tego samego dnie. Musisz tylko wyczaić kiedy. Ja np. zawsze jeżdzę do Leroy Merlin w niedziele wieczorem lub poniedziałek rano bo wtedy najczęściej przyjeżdza nowa dostawa a część starej jest przeceniana. Pan z ochrony już mnie chyba obczaja Z Obi nie idzie mi tak dobrze, bo nie mogę ich wyczuć. Może jak ich najdzie to przeceniają. Ostatnio się zawściekli i nie chcieli przecenić Miltonii, która już przekwitła. A taka była ładna...
PS mężą nie ma dziś w domu i po kryjomu wymknęlam się do kwaciarni pod blokiem... Tam od tygodnia uśmiechał się do mnie cudny falek, ale kosztował 42 zł i miałam wyrzuty sumienia.... Jak tylko znajdę baterię do aparatu to zamieszczę go na moim wątku. Zapraszam
PS mężą nie ma dziś w domu i po kryjomu wymknęlam się do kwaciarni pod blokiem... Tam od tygodnia uśmiechał się do mnie cudny falek, ale kosztował 42 zł i miałam wyrzuty sumienia.... Jak tylko znajdę baterię do aparatu to zamieszczę go na moim wątku. Zapraszam
Pozdrawiam Edyta
- amatorka015
Witajcie, byłam w poniedziałek w szczecinie (cieżka podróż busem )Jak juz dotarłam, pochodzilam po tym zatloczonym mieście, patrze a tu piękne storczyki na wystawie(ale tylko powąchałam przez szybę bo 31 i 1 kwiaciarnia nie czynna) Do Leroy Merlin w ogóle nie dotarłam...Ale na szczescie trafiłam na netto gdzie byly piękne falki, i wkońcu sobie jednego sprawiłam
Piękne połączenie kolorków na twoim nowym nabytku;)
- amatorka015