Ojoj,
anulab, ja też mam kilka paczuszek odmian od wspomnianego przez Ciebie sprzedawcy kupionych. Co innego wymiana forumowa, a co innego sprzedawanie nasion - w tym drugim przypadku fajnie byłoby uzyskać to co na zdjęciu oferowano
Mam stamtąd prezentowaną wyżej Red Zebrę i jest jak w opisie, wszystko się na szczęście zgadza. Ceny mają w sklepie internetowym wysokie, można kupić część odmian od nich w sklepie na A... trochę taniej, ale też tylko w niektóre miesiące roku.
Mam też pomidorka Legend, ale on nie lubi donic - wcale u mnie nie jest plenny, ledwo żyje i podatny na choroby - muszę go za rok wsadzić do gruntu, bo swoim zwyczajem nie wykorzystałam wszystkich zakupionych nasionek.
-- 19 sie 2021, o 09:31 --
Maciej39, Telimenka, teraz dopiero doczytałam, że pomidory wyrosły podobne jak na zdjęciach krytykowanych przez nas. A nie że zostały tam kupione (swoją drogą, czy ten sprzedawca nie widzi, że towar do bani??)
Na Twoim miejscu bym już więcej nie korzystała ze znanego sklepu na P...
Teraz się zastanawiam, co to za sklep, czy on nie leży czasem w jakiejś Dolinie i nie jest całkiem drogi?
Nie mam ochoty przypadkiem tam nabyć podobnych potworów