Witam Wszystkich Serdecznie i z uśmiechem donoszę że
żurawki dzięki interwencji Właścicielki Sklepu dotarły szczęśliwie do mnie.
Dzwoniłam rano do Kuriera nie obiecywał przesyłki dowieźć do mnie dzisiaj bo zgodnie z przepisami powinna trafić do mnie po upływie 48 godz, nie licząc weekendu to mogę jej się spodziewać w poniedziałek.
Iguś Dziękuję
Roślinki były poubierane w kubraczki butelkowe wiec szybciutko je rozebrałam aby sobie pooddychały świeżym powietrzem.
Bardzo się cieszę że moje
żurawki już powstawały i nie przejmuję się tym że Kurier był wściekły bo musiał dzisiaj pokonać dodatkową drogę Interwencyjną do mojego domu - 22 km w jedną stronę od zleconej przesyłki terminowej. Mój M chciał Mu zrekompensować drogę dodatkową opłatą ...nie poczekał na datek.
Okazało się że miał rejestrację samochodu Hrubieszowską i widział Go Kuzyn wczoraj na krzyżówce, zapytał tylko gdzie mieszkam.
Domyślam się że to zasługa GPS bo gdy sami wracamy z trasy to nasz GPS wskazuje zawsze środek wsi.
Tak się składa że mój numer domu jest dwu cyfrowy a wjeżdżając do naszej wsi mój dom jest pierwszy z zamieszkujących więc każdy Kurier jeśli nie jest uprzedzony jedzie dalej - tam gdzie wskazuje GPS.
Jeszcze raz
Moje żurawki podlane i oddychają już świeżym powietrzem.