Tosiu ależ wiosennie się u Ciebie zrobiło...jak sobie wyliczyłaś wiosnę to teraz masz
Pięknie masz te rabatki podwyższone zrobione...fajne są i super się sprawdzają. Obsadzone na maxa to będzie co podziwiać przez cały sezon.
Tosia to masz już piękną ekipę do prowadzenia ogrodkow przedblokowych.Nawet męskie ramię się znalazło.
Jaki cudowny,a właściwie to widzę 2 pierwiosnki -te pełne.Tak-- miejsca masz bardzo dużo-poczekaj aż wszystko zakwitnie-nie będzie gdzie wsadzić nawet palucha.
Grażynko podobno teraz się nie topi marzanny tylko pali i musi być zrobiona z ekologicznych materiałów, tradycja nam się zmienia z chwilą wejścia do uni
Jednak powinno być tradycyjne topienie Marzanny może wtedy zima szybciej by od nas odeszła.Jednak dzisiaj jest piękny dzień i już nawet nie pamiętam kiedy było tak cudnie Tosia a Ty gdzieś się podziała
Tosiu tak mi przykro że znowu masz straty to ktoś bliski z twoich sąsiadów. Pewnie wykopał i dał komuś ze swoich znajomych. Moja mamusia taki przypadek miała że jej ktoś wykopał dalie taki co tylk ona miała w całej okolicy Te dalie w jednym kolorze 5sztuk kupił jej mój tata jak był u mnie w odwiedzinach.Dalie bardzo się wszystkim podobały. To było bardzo dawno jak jeszcze nie było tyle sklepów z roślinami .Jak dalie zaczeły kwitnąc mama poznała swoją dalię u jednej mieszkanki.Zapytała skąd pani ma taka piękną dalie A ta obdarowana osoba powiedziała od kogo ją dostała za wymiankę .I wszystko się wydało kto jej ukradł i wymienił.
Tosia tylko mądry ogrodnik zna się na kwiatach. Kto inny by nie wiedział czyje to liście ,bo przecież jeszcze nic nie kwitnie.Masz pecha z tym ogródkiem