Kwiatowo-owocowy balkon Moni
- cuxia
- 200p

- Od: 7 maja 2012, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiatowo-owocowy balkon Moni
Kochana na Zamio to nie kwiat, to nowy listek Ci rośnie
Zobacz jak mój rozszalał się w ciągu trzech miesięcy... A ja głupia myślałam, że jakąś miniaturkę mi się udało kupić 

Pozdrawiam, Kamila 
cuxia ależ u ciebie on fajnie wygląda
ooo to będę miała super listek
może też mi tak do góry wyrośnie 
- Beatriceee
- 200p

- Od: 28 cze 2013, o 01:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
To na pewno balkon a nie taras? ;) taki fajny szeroki. Na moj trudno się wcisnąć jak powiesiłam korytka.
Kratka wygląda solidnie, wiele osób ma tak zawieszone rośliny i chyba nic im nie jest ;)
Świetne prezenty. Wszystkiego najlepszego dziewczyny. Zyczenia spoznione ale szczere.
Kratka wygląda solidnie, wiele osób ma tak zawieszone rośliny i chyba nic im nie jest ;)
Świetne prezenty. Wszystkiego najlepszego dziewczyny. Zyczenia spoznione ale szczere.
Pozdrawiam Beata
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
-
x-Cz-a
Ile miejsca na balkonie
no to to jest balkon a nie jak u mnie 80 cm szerokości 
Jednak zawsze coś tam rośnie
Jednak zawsze coś tam rośnie
Beatriceee Dziękuję bardzo za życzenia
balkon, balkon 3,6 m x 1,8 m, na zdjęciach wydaje się większy
plus przeniesienie doniczek na kratkę i barierki dało taki efekt pustej przestrzeni
ta kratka coraz bardziej mi się podoba, w planach była inna (taka z rombami, mahoniowa)
Czeresnia też gratuluję nawet tych 80 cm szerokości
(u mojej mamy balkon ma 10 cm x 50 cm, właściwie to taki murek przy drzwiach balkonowych
)
Teraz poluję na cytrusy
parę rzeczy do wystawienia jeszcze jest
nie wiem jak z koleusami bo w tej chwili stoi w sypialni i obawiam się go wystawić
Zdecydowanie będzie też kącik warzywny
balkon, balkon 3,6 m x 1,8 m, na zdjęciach wydaje się większy
Czeresnia też gratuluję nawet tych 80 cm szerokości
Teraz poluję na cytrusy
Zdecydowanie będzie też kącik warzywny
Strasznie mi się podobają te doniczki na kratce - tyyyyle możliwości!
Pięknie się u Ciebie robi, latem będziesz już miała prawdziwy ogród.
A jak borówki? Bo nie mogłam się dopatrzeć na zdjęciu - kwitną już?
I jakiego masz eleganckiego Strażnika na balkonie - to rosyjski niebieski?
Pięknie się u Ciebie robi, latem będziesz już miała prawdziwy ogród.
A jak borówki? Bo nie mogłam się dopatrzeć na zdjęciu - kwitną już?
I jakiego masz eleganckiego Strażnika na balkonie - to rosyjski niebieski?
trzy_koty mi też to rozwiązanie się bardzo podoba (jeszcze na kratce będą 2 doniczki)
i zapach goździków
zastanawiam się czy miedzy doniczkami nie puścić jakiejś wijącej się roślinki
choć nie wiem czy jak komarzyca i fuksje się porozrastają to nie będzie im przeszkadzać takie zagęszczenie
Tak borówki zaczęły kwitnąć
ależ one mają śmieszne kwiatuszki
porobię dokładne zdjęcia
mam nadzieję, że będą owocować ładnie. Niestety moją malinę szlag trafił, coś dosłownie mi ją zjadło
nawet pryskanie środkiem chemicznym nie pomogło.
Kocica rosyjska niebieska, która najbardziej zaaferowana jest owadami aktualnie, na szczęście nie tyka kwiatów
za to uwielbia się rozłożyć na ciepłych kafelkach lub leżaku i wylegiwać 
Tak borówki zaczęły kwitnąć
Kocica rosyjska niebieska, która najbardziej zaaferowana jest owadami aktualnie, na szczęście nie tyka kwiatów
Kotka przepiękna, zawsze mi się rosyjski marzył (w związku z czym mam konsekwentnie 3 dachowce
). Czekam w takim razie na fotki kwitnącej borówki.
Aha, zapomniałam napisać - te światełka kwiatowe polecam bardzo - mam je w sypialni i robią naprawdę uroczy klimat.
Aha, zapomniałam napisać - te światełka kwiatowe polecam bardzo - mam je w sypialni i robią naprawdę uroczy klimat.
trzy_koty dzięki za podpowiedź (mi się strasznie te kwiatuszki małe podobają
) i ogólnie lampiony, tak przyjemnie się robi wieczorem na balkonie wtedy. Teraz widziałam w Kauflandzie na takim długim kabli kolorowe lampki led solarne
za 12.99 zł. tylko nie wiem jak z jakością
U mnie na osiedlu większość osób ma koty, chciałam przygarnąć kotkę, bo ktoś wyrzucił ale moja kocica zareagowała agresywnie. Choć pewnie z czasem pojawi się drugi kociak
U mnie na osiedlu większość osób ma koty, chciałam przygarnąć kotkę, bo ktoś wyrzucił ale moja kocica zareagowała agresywnie. Choć pewnie z czasem pojawi się drugi kociak
- Fajerka
- 200p

- Od: 22 mar 2014, o 11:55
nikka83, polecam ikeowskie. Są droższe, fakt, ale naprawdę jasno świecą nawet po dość pochmurnym dniu 
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek 
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
Fajerka dziękuję za odpowiedź, w takim razie jutro czeka mnie wyprawa do Ikei 
- Fajerka
- 200p

mówię bo połasiłam się na takie lampki po 3zł, wbijane w ziemię, małe z małym panelem i g... nie świecą. Zasilą kosz na śmieci a mi 9zł z portfela uciekło. Teraz wolę kupić 3po 20zł ale będą świecić
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek 
Fajerka ja szukałam lampek ale choinkowe, żeby tak je porozwieszać albo włożyć do np. szklanego słoika i zrobić taką słoneczną lampkę
jakoś mnie nie przekonują te wbijane w ziemie 
- Fajerka
- 200p

moje kule na pergoli to ikeowskie na panel słoneczny, o nich mówiłam, że ładnie świecą
bardzo ładnie
Latarenka ta biała też z Ikei? Jak to z nią jest z wieszaniem? Można, nie można?
Latarenka ta biała też z Ikei? Jak to z nią jest z wieszaniem? Można, nie można?