Zobacz jak mój rozszalał się w ciągu trzech miesięcy... A ja głupia myślałam, że jakąś miniaturkę mi się udało kupić
 Zobacz jak mój rozszalał się w ciągu trzech miesięcy... A ja głupia myślałam, że jakąś miniaturkę mi się udało kupić 

ooo to będę miała super listek
  ooo to będę miała super listek   może też mi tak do góry wyrośnie
  może też mi tak do góry wyrośnie  

no to to jest balkon a nie jak u mnie 80 cm szerokości
  no to to jest balkon a nie jak u mnie 80 cm szerokości 

plus przeniesienie doniczek na kratkę i barierki dało taki efekt pustej przestrzeni
 plus przeniesienie doniczek na kratkę i barierki dało taki efekt pustej przestrzeni   ta kratka coraz bardziej mi się podoba, w planach była inna (taka z rombami, mahoniowa)
  ta kratka coraz bardziej mi się podoba, w planach była inna (taka z rombami, mahoniowa)   
  (u mojej mamy balkon ma 10 cm x 50 cm, właściwie to taki murek przy drzwiach balkonowych
 (u mojej mamy balkon ma 10 cm x 50 cm, właściwie to taki murek przy drzwiach balkonowych   )
 ) parę rzeczy do wystawienia jeszcze jest
 parę rzeczy do wystawienia jeszcze jest   nie wiem jak z koleusami bo w tej chwili stoi w sypialni i obawiam się go wystawić
 nie wiem jak z koleusami bo w tej chwili stoi w sypialni i obawiam się go wystawić   

i zapach goździków
 i zapach goździków   zastanawiam się czy miedzy doniczkami nie puścić jakiejś wijącej się roślinki
  zastanawiam się czy miedzy doniczkami nie puścić jakiejś wijącej się roślinki   choć nie wiem czy jak komarzyca i fuksje się porozrastają to nie będzie im przeszkadzać takie zagęszczenie
  choć nie wiem czy jak komarzyca i fuksje się porozrastają to nie będzie im przeszkadzać takie zagęszczenie   
  ależ one mają śmieszne kwiatuszki
  ależ one mają śmieszne kwiatuszki   porobię dokładne zdjęcia
  porobię dokładne zdjęcia   mam nadzieję, że będą owocować ładnie. Niestety moją malinę szlag trafił, coś dosłownie mi ją zjadło
 mam nadzieję, że będą owocować ładnie. Niestety moją malinę szlag trafił, coś dosłownie mi ją zjadło   nawet pryskanie środkiem chemicznym nie pomogło.
 nawet pryskanie środkiem chemicznym nie pomogło.  za to uwielbia się rozłożyć na ciepłych kafelkach lub leżaku i wylegiwać
 za to uwielbia się rozłożyć na ciepłych kafelkach lub leżaku i wylegiwać  
 ). Czekam w takim razie na fotki kwitnącej borówki.
 ). Czekam w takim razie na fotki kwitnącej borówki. ) i ogólnie lampiony, tak przyjemnie się robi wieczorem na balkonie wtedy. Teraz widziałam w Kauflandzie na takim długim kabli kolorowe lampki led solarne
 ) i ogólnie lampiony, tak przyjemnie się robi wieczorem na balkonie wtedy. Teraz widziałam w Kauflandzie na takim długim kabli kolorowe lampki led solarne   za 12.99 zł. tylko nie wiem jak z jakością
  za 12.99 zł. tylko nie wiem jak z jakością   

jakoś mnie nie przekonują te wbijane w ziemie
  jakoś mnie nie przekonują te wbijane w ziemie