Te warzywa z naszych warzywniaczków ach....już niedługo
  Te warzywa z naszych warzywniaczków ach....już niedługoCo do żylaków, to proponuję venescin lub detralex, lepszy jest detralex, i ułożenie nóżek wyżej co jakiś czas
 A o operacji myślałaś?? Teraz to kosmetyczne bardziej robią.

Te warzywa z naszych warzywniaczków ach....już niedługo
  Te warzywa z naszych warzywniaczków ach....już niedługo A o operacji myślałaś?? Teraz to kosmetyczne bardziej robią.

od środka trzeba go troszkę  zbombardować
  od środka trzeba go troszkę  zbombardować  detralex proponuję
  detralex proponuję 

.Grazynko jaka  odmianę papryki siałaś?Masz Swoje nasionka?
 .Grazynko jaka  odmianę papryki siałaś?Masz Swoje nasionka?
 Ja mam nogi po operacji żylaków-w ciąży mi wyszły,miałam robione metodą skleroterapii ale mam tendencje genetyczne i trochę cięzki tyłek-lekarz każe zrzucić(łatwo mówić-gorzej zrobić bo jestem zakochana w słodyczach
 Ja mam nogi po operacji żylaków-w ciąży mi wyszły,miałam robione metodą skleroterapii ale mam tendencje genetyczne i trochę cięzki tyłek-lekarz każe zrzucić(łatwo mówić-gorzej zrobić bo jestem zakochana w słodyczach  )
 )

i zapowiadają się nowe nasadzenia. Gratuluję i życzę spełnienia wszystkich marzeń ogrodowych
 i zapowiadają się nowe nasadzenia. Gratuluję i życzę spełnienia wszystkich marzeń ogrodowych   .
 .

Taką działkę mają moi teście i uwielbiam tam jeździć (chyba bardziej niż do moich rodziców
 Taką działkę mają moi teście i uwielbiam tam jeździć (chyba bardziej niż do moich rodziców  Nie wiem czemu, ale ich działeczka, a teraz i Twoja kojarzy mi się z taką rodzinnością i serdecznością. Czyżby to kwestia doboru takich naszych, tradycyjnych kwiatków
 Nie wiem czemu, ale ich działeczka, a teraz i Twoja kojarzy mi się z taką rodzinnością i serdecznością. Czyżby to kwestia doboru takich naszych, tradycyjnych kwiatków  
   Będę więc stałym gościem u Ciebie.
 Będę więc stałym gościem u Ciebie. No czepił się go Kuba jak rzep psiego ogona
  No czepił się go Kuba jak rzep psiego ogona 

Może wyglądają jak te z B ale na pewno smaczek mają zupełnie inny i zapach

,odpisałam  każdemu z osobna i nie wiem który klawisz nacisnęłam a tu wszystko zniknęło,pierwszy raz takie coś mi się stało
 ,odpisałam  każdemu z osobna i nie wiem który klawisz nacisnęłam a tu wszystko zniknęło,pierwszy raz takie coś mi się stało  
  podpowiedz bo ja pierwszy raz
 podpowiedz bo ja pierwszy raz