Moje storczyki - agasta
A nie wydaje Ci się, że tamten pozostał taki sam, opuszczony?
Wiecie gdzie były wełnowce schowane?W klamerce, która podtrzymuje pęd przy patyku.Gdybym nie posiedziała u Ciebie Agato, to nie wiem czy pomyślałabym, aby go tak dokładnie obejrzeć.Będę pilnować, aby miał wszystko (oprócz robactwa), czego potrzebuje. Może uda mi się go uratować, a wtedy będzie mi wdzięczny na swój sposób i pieknie zakwitnie.
Wiecie gdzie były wełnowce schowane?W klamerce, która podtrzymuje pęd przy patyku.Gdybym nie posiedziała u Ciebie Agato, to nie wiem czy pomyślałabym, aby go tak dokładnie obejrzeć.Będę pilnować, aby miał wszystko (oprócz robactwa), czego potrzebuje. Może uda mi się go uratować, a wtedy będzie mi wdzięczny na swój sposób i pieknie zakwitnie.
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Następna która mnie podpuszcza. Mało Wam storczykowych widoków w moim wątku?
No nie wiem, muszę jeszcze dokładnie rozważyć ten zakup. Miejsca brak 
U mnie też jeden siedział pod klamerką
Jak wydać sprytne są te paskudztwa, wszędzie się wcisną.
Trzymam kciuki na Twojego falka.
A teraz idę już spać,
pa

U mnie też jeden siedział pod klamerką

Trzymam kciuki na Twojego falka.
A teraz idę już spać,
pa

Agatko,
dobre te kolory na naszą szarą jesienną pluchę,zimno itp...negatywy.Na psychikę kazdego dobrze wpływają w tym okresie ,ale nie każdy wie o tym !
Teraz jak poszalejesz z aparatem ,to dopiero będzie barwnie na stronie!!!
Z tej cambri będziesz zadowolona, jak większość z nas posiadaczy ;:95
-nie jest trudna do prowadzenia, u nas jest dostępna również w sprzedaży.
Mogę wskazać Ci moje i nie tylko rozmowy do poczytania , łącznie z jej rodowodem. :P
Materiał autorski jest na stronie
http://swiatorchidei.pl/forum/viewtopic ... elly+isler
zajrzyj tam,będziesz więcej wiedziała o swojej Burr. Nelly Isler.
Być może ? już podawałam te namiary.
pozdrawiam w kolorze
J ;:76 VANKA
dobre te kolory na naszą szarą jesienną pluchę,zimno itp...negatywy.Na psychikę kazdego dobrze wpływają w tym okresie ,ale nie każdy wie o tym !
Teraz jak poszalejesz z aparatem ,to dopiero będzie barwnie na stronie!!!
Z tej cambri będziesz zadowolona, jak większość z nas posiadaczy ;:95
-nie jest trudna do prowadzenia, u nas jest dostępna również w sprzedaży.
Mogę wskazać Ci moje i nie tylko rozmowy do poczytania , łącznie z jej rodowodem. :P
Materiał autorski jest na stronie
http://swiatorchidei.pl/forum/viewtopic ... elly+isler
zajrzyj tam,będziesz więcej wiedziała o swojej Burr. Nelly Isler.
Być może ? już podawałam te namiary.
pozdrawiam w kolorze
J ;:76 VANKA
Przepiękne!!!
Nic tylko podziwiać
Dla mnie wszystkie storczyki są przecudne, ale Twoja Agatko kolekcja jest niesamowita ( ja ze względu na warunki lokalowe - kawalerka, wykorzystałem już całe pole manewru i kolekcja raczej sie nie zwiększy - hihihi no i znowu brak konsekwencji "raczej"
)
Już nie mogę sie doczekać kolejnych zdjęć!!!
No i oczywiście cennych porad z cyklu: "Amatorska uprawa orchidei"
Pozdrawiam storczykowo
Nic tylko podziwiać

Dla mnie wszystkie storczyki są przecudne, ale Twoja Agatko kolekcja jest niesamowita ( ja ze względu na warunki lokalowe - kawalerka, wykorzystałem już całe pole manewru i kolekcja raczej sie nie zwiększy - hihihi no i znowu brak konsekwencji "raczej"

Już nie mogę sie doczekać kolejnych zdjęć!!!
No i oczywiście cennych porad z cyklu: "Amatorska uprawa orchidei"
Pozdrawiam storczykowo

Pozdrawiam 

- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
"Kolorowy zawrót głowy", to mało powiedziane !!!
Ja jestem już nieżywa!!!!
Ja jestem już nieżywa!!!!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Witam storczykowo :P
Agatko, sympatyczny ten maluszek- wiesz, też uważam ,ze linia tych małych form bardzo udała się hodowcom. Jak oglądam migawki z wystaw i pokazów , to nie ma cudów, aby nie było właśnie takich "cukiereczków".
Sama tez dziwnym trafem , kieruję wzrok za nimi.
Pewnie już o tym kiedyś pisałam
pozdrawiam J ;:76 VANKA
Agatko, sympatyczny ten maluszek- wiesz, też uważam ,ze linia tych małych form bardzo udała się hodowcom. Jak oglądam migawki z wystaw i pokazów , to nie ma cudów, aby nie było właśnie takich "cukiereczków".
Sama tez dziwnym trafem , kieruję wzrok za nimi.
Pewnie już o tym kiedyś pisałam

pozdrawiam J ;:76 VANKA
Agatko, na zdjęciu z oknem, oprócz pięknych, cudownych storczyków, widzę prześliczne, kolorowe storczyki.Jest ich tak wiele i kwitną w jednym czasie.W rzeczywistości musi to być uroczy widok.
Pod oknem widzę kaloryfer.Czy nie zaszkodzi im to suche powietrze, które unosi się do góry?Ja nie mam przekonania, ale nie mam również praktyki w uprawie storczyków, dlatego pytam.
Pod oknem widzę kaloryfer.Czy nie zaszkodzi im to suche powietrze, które unosi się do góry?Ja nie mam przekonania, ale nie mam również praktyki w uprawie storczyków, dlatego pytam.
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Elu, ten kaloryfer jest zakręcony. Nie używam go wcale
Zobaczymy jaka będzie zima. Jak będzie mroźno, to będę musiała go odkręcić
A wtedy w ruch pójdzie spryskiwacz i podstawki z kamyczkami
Póki co, jest bajecznie kolorowo. Biały falek rozkwiitnie już niebawem. Różowy dalej w fazie produkowania pędów, cambria psrokatka też dalej tworzy
Zobaczymy co to zmajstrują te moje storczyki

Póki co, jest bajecznie kolorowo. Biały falek rozkwiitnie już niebawem. Różowy dalej w fazie produkowania pędów, cambria psrokatka też dalej tworzy

Zobaczymy co to zmajstrują te moje storczyki

- Kamyczek87
- 100p
- Od: 7 cze 2007, o 18:32