Storczyki Tomka
- mis20
- 1000p

- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Tomka
Tomku wspaniałości po zastosowaniu pasty, a ciapatek bajeczny.
-
tomkoc
- lucynaf
- 1000p

- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Tomku, Ty mnie dziś tymi fotkami tak załatwisz, ze pół nocy będę się po łóżku rzucać 
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Przepiękne Dendrobium
. ostatnio takie widziałam w jakiejś kwiaciarni, szkoda, że są takie trudne w uprawie.
-
tomkoc
Na szczytach kiedyś kwitnących pseudobulw u biało-różowego D. nobile zauważyłem coś jak zaczątki pędów kwiatowych. Spotkał się już ktoś aby D. nobile kwitło 2 razy na tej samej pseudobulwie? A może to będzie coś innego...?
-
tomkoc
Niekiedy dendrobium ponawia kwitnienie na starych pseudobulwach z oczek które nie kwitły 
Zapraszam...
i pozdrawiam..
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
- myrtille1986
- 1000p

- Od: 23 mar 2010, o 08:49
A mnie sie od razu to skojarzył nie wiem czemu ale z keikami.
Pozdrawiam Jagoda :-)
--> Spis moich wątków
--> Spis moich wątków
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomku, czyżby kolejne pkwiatuszki się szykowały? Ależ marzę o takim widoku na moim Chiyomi 
Wpadłam z rewizytą zachwycił mnie ciapek numer 1 i dendrobia
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
-
tomkoc
-
tomkoc
-
gejzerka
Brawo
Tomku. Ślicznie Twoje maluchy wyglądają w szklarence. Na pewno będą zadowolone, nie będziesz mieć kłopotu, co z maluchami zrobić w chłodne jesienne, zimowe czy przejściowe dni. Górę szklarenki można zdjąć czy przykryć w zależności od temperatury zewnątrz. Wspaniały widok
.
Jeżeli mogę podpowiedzieć. Zamiast podstawek pod doniczkami, są w sprzedaży plastikowe - twarde, nie te miękkie - wkłady do zlewozmywaków, tym samym odizolujesz doniczki od mokrego keramzytu i zyskasz miejsce na jeszcze kilka maluszków
Jeżeli mogę podpowiedzieć. Zamiast podstawek pod doniczkami, są w sprzedaży plastikowe - twarde, nie te miękkie - wkłady do zlewozmywaków, tym samym odizolujesz doniczki od mokrego keramzytu i zyskasz miejsce na jeszcze kilka maluszków