Moja odskocznia
Re: Moja odskocznia
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lusiu
Haniu -dziękuję za wiadomość - odpisałam na PW.
I znow cisza, a może forum powinno mieć czata?

Haniu -dziękuję za wiadomość - odpisałam na PW.
I znow cisza, a może forum powinno mieć czata?

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Myślę,że masz rację Olu bo wiele z nas jest na pw.
Witaj Olu mam połączenie i postanowiłam zapytać co u ciebie słychać, przygotowana już do nadejścia wiosny? U mnie o godz.5 rano lało pozdrawiam Hania

Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- wrigley
- 500p
Witaj Haniu. Widzę, że meczysz się z tym internetem. Współczuję, ale niedługo nadejdzie wiosna i juz nie bedziesz miała czasu na komputer
Ja juz prawie przygotowana na jej nadejście, zakupiłam większość nasion, dziś wysieję aksamitki i osteospermum zbierane w ubiegłym roku. Cebule gladioli i frezji czekają w lodówce. Plan rozrysowany, lista prac wypisana. Nie wiem tylko czy starczy mi na wszystko czasu.
Pozdrowionka.U nas znowu było wielkie wiatrzysko, ale rośliny na balkonie przezyły.

Ja juz prawie przygotowana na jej nadejście, zakupiłam większość nasion, dziś wysieję aksamitki i osteospermum zbierane w ubiegłym roku. Cebule gladioli i frezji czekają w lodówce. Plan rozrysowany, lista prac wypisana. Nie wiem tylko czy starczy mi na wszystko czasu.

Pozdrowionka.U nas znowu było wielkie wiatrzysko, ale rośliny na balkonie przezyły.
Dziękuję Oleńko za odwiedziny.Kupiłam 7 gatunków cann nie wiem czy urosną .Jeżeli będziesz miała ochotę posadzić u siebie to jesienią ci sprezentuję.Cieszę się ,że mam połączenie.Chcę zrobić zdjęcie mojego kaktusa i kwiatka który obecnie zaczyna kwitnąć. Pozdrawiam ty moje słoneczko Hania
Zapraszam
MojOgrod
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
Olu jak będzie wiosną kwitł czarny bez---to ja robię wspaniały sok z kwiatu bzu.Jest bardzo smaczny i zdrowy.Pomaga w chorobie jest bardzo skuteczny.Przepis podam.Wracajcie do zdrowia.Ja w zasadzie nie choruję,natomiast jak ktoś z rodziny jest chory stawiam banki.Bardzo dobre są nasze polskie banki próżniowe {nie mylić z chińskimi} otrzymały złoty medal na targach-można je kupić w aptece .
Zapraszam
MojOgrod
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- wrigley
- 500p
Haniu - na canny się piszę - nie miałam ich nigdy u siebie - z przyjemnością z propozycji skorzystam:)
Prosze o szczegóły soku. Ja do tej pory nie chorowałam, ale wraz z pójściem małego do przedszkola sama zaczęłam się częściej przeziębiać.
Banki pamiętam, że stawiala mi kiedys babcia. Kiedy to było...
Prosze o szczegóły soku. Ja do tej pory nie chorowałam, ale wraz z pójściem małego do przedszkola sama zaczęłam się częściej przeziębiać.
Banki pamiętam, że stawiala mi kiedys babcia. Kiedy to było...
Olu poczytaj sobie na temat cann.Bardzo dużo jest porad u Drozda.Jak tylko canny mi się udadzą to masz u mnie .Przepis ci podam jutro.Ten sok w smaku jest wspaniały.Dzieci bardzo go lubią.Moi znajomi są nim zachwyceni.Moje dzieci i my pijemy z herbatką.Szkoda bo my już nie mamy,wszystko zostało zużyte .Co roku robię coraz więcej i ciągle brakuje.Gdybym jeszcze miała to bym ci wysłała Hania
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
-
Ja się podpinam na sok z kwiatów czarnego bzu i z jagódek też można coś zrobić ,no i z kwiatów mlecza miodzik.Nigdy nie robiłam z tych kwiatków ale chyba czas zacząć.Olu chyba rozpoczniemy produkcję,a czarnego bzu to u nas w okolicy jest dużo.Jeszcze dla Marii zostanie.Ja jestem rozłożona na cacy,ledwie wstałam do pracy.Nie wiem czy do poniedziałku dojdę do zdrowia.
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny, najlepiej pomaga, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym, codziennie rano szklanka
letniej wody z łyżeczką miodu. Naprawdę uodparnia na wszelkie przeziębienia.
Sama to stosuję od wielu lat.
Trzymajcie się zdrowo
i do zobaczenia w Klifie.

letniej wody z łyżeczką miodu. Naprawdę uodparnia na wszelkie przeziębienia.
Sama to stosuję od wielu lat.
Trzymajcie się zdrowo

-
Olu,już jesteśmy po spotkanku,było bardzo sympatycznie,szkoda,że nie byłaś.Ja do ostatniej chwili nie wiedziałam czy pojadę,bardzo źle się czułam,leżałam 2 dni ,taki głupi katar się przyplątał.Pozdrawiam
- wrigley
- 500p
Ja też żałuję Grazynko, ale my na szczęście chociaż we 3-4 spotkamy się na działce. Niestety mały wieczorem znów mial atak kaszlu i wymiotował. Nie mogłam go zostawić samego z mężem bo myślami i tak byłabym przy nim....sama z zapchanym nosem jakoś bym przetrwała, ale dziecko - siła wyższa...
-
- 500p
- Od: 1 lut 2011, o 15:03
- Kontakt:
Cóż ja czytam , bąbelek znów zaziębiony
i Ty też z katarem
.Ta pogoda nas wszystkich wykończy .
W weekend mieliśmy przedsmak lata a dzisiaj znów zimnica
.
Moja starsza córa też mi od wczoraj kicha prycha ,smarka - mam nadzieję ,że na tym się skończy.
Niestety nie mamy wyjścia musimy przetrwać ten okropny czas .
Zdrówka życzę i słoneczka troszkę bo wtedy to i samopoczucie lepsze

W weekend mieliśmy przedsmak lata a dzisiaj znów zimnica

Moja starsza córa też mi od wczoraj kicha prycha ,smarka - mam nadzieję ,że na tym się skończy.
Niestety nie mamy wyjścia musimy przetrwać ten okropny czas .
Zdrówka życzę i słoneczka troszkę bo wtedy to i samopoczucie lepsze

Pozdrawiam, Ulka
- Mój mały kawałek zieleni
- Mój mały kawałek zieleni
- wrigley
- 500p
Cześć Ulu, no niestety.
Mały dziś juz 7 dzień z goraczką, kaszlem, mi zeszło troszkę z nosa choć katar jeszcze jest ale mam bardzo powiększone i bolące węzły. dziś po południu wybieram się w końcu do lekarza. Podejrzewam, że dostanę antybiotyk.
Tez już z niecierpliwościa czekam ciepłej wiosny - mam nadzieję że skończa sie wtedy te okropne choróbska! Nigdy tyle nie chorowałam co teraz. Ciagle coś. I łapię to wszystko od swojego małego babelka. Dobrze, że choc mąż się trzyma
Zdrówka dla córci.

Tez już z niecierpliwościa czekam ciepłej wiosny - mam nadzieję że skończa sie wtedy te okropne choróbska! Nigdy tyle nie chorowałam co teraz. Ciagle coś. I łapię to wszystko od swojego małego babelka. Dobrze, że choc mąż się trzyma

Zdrówka dla córci.