Alino dzięki że wpadłaś i zapraszam serdecznie zawsze. Zerknąłem do Twojego wątku i okazało się że już tam kiedyś byłem, poznałem po przepięknych kobiercach kwitnących bylin, bajka te ścieżki, super.

Stasiu60 witam Cię Stasiu serdecznie. Muszę Państwu powiedzieć, że ze Stasiem znamy się nie tylko z forum, ale i z realnego życia. Jest to ogrodnik, bardziej warzywny i powiedziałbym strączkowy, myślę że chętnie udzieli rad ze swojego doświadczenia. Wpadaj Stasiu kiedy chcesz

Wiosenka witam w naszym ogrodzie, około 15 lat temu złapałem bakcyla i na razie trwam. Jest kilka powojników, ale nie mamy do nich ręki, brakuje nam miejsc osłoniętych od wiatru gdzieś przy ścianach.

Leosta dziękuję za miłe słowa i że nas odwiedziłaś

Aszka dzięki że wpadłaś, zerknąłem na Twoją stronę "moje róże", zainteresuję się nią bo wprowadzamy róże do ogrodu, nieśmiało

Iza witam, rozwar u nas dopiero raczkuje, to piękna roślina, byłem już w Twoim wątku, zaraz wracam

Jolanta miło że wpadłaś, dzięki za pochwałę róż, dopiero w tym roku wsadzone

Administrator dzięki. Świetne forum, wspaniali forumowicze, dobrze się Tu czuję.

Danuta dziękuję za odwiedziny. Piękny ten Twój "Danusiny miszmasz. Tutaj na forum jest tyle piękności do obejrzenia, że chyba muszę się zwolnić z pracy