Biedroneczka fantastycznie wygląda na tle listków
Moje zielone cztery kąty cz.2
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
100krotko... to ja Ci balkonu zazdroszczę100krotka pisze:No weźże, ale ludzi katujeszI jeszcze może powiesz, że prasowanie też odbębniłaś? Wstydu trzeba nie mieć, żeby ludzi w takie kompleksy wpędzać ;-)
Powiedz chociaż, że podłogę masz brudną, no cokolwiek, bo skoczę z balkonu z zazdrości...
(a nagietki jak masz raz, to potem już wyłażą ze wszystkich stron. Kochane słoneczka)
A prasowanie... to akurat też głównie domena M
Kiedy wreszcie Anka dorosła do przedszkola, a ja mogłam iść do pracy, M zaoferował przejęcie części obowiązków... i jak tu odrzucić taką ofertę?
Gohna... dobrze trafiłyśmy
Hanuś.. no co Ty? Żeby mi się znarowił?
Gosiu jasielska temat postaram się przybliżyć wkrótce
A ogródek się rozciąga, mówicie?
Witajcie wieczornie
Dziś bezogródkowo, co nie znaczy - bezkwiatowo
Po południu, przy okazji zakupów w Katowicach, zahaczyliśmy o chorzowski Park Kultury i Wypoczynku... zajrzeliśmy na kiermasz przy Wystawie Kwiatów... zachwyciła mnie odętka 'Variegata', ale pożałowałam
Ogólnie tłok, oprócz roślin dużo badziewia wszelakiego
, toi-toie w Parku na wymarciu, a te nieliczne cuchnące (a dzieci, wiadomo, jak to dzieci
... jak muszą...). W Parku brakowało mi bardzo drogowskazów, więc... trochę pokrążyliśmy
ale ostatecznie trafiliśmy do rosarium
Specjalnie dla Was - sesja zdjęciowa

I piękny zachód słońca w korku na autostradzie (Katowice - Gliwice - 1godz. 15 min... normalnie ok. 25 min.
)... no ale robią nam to największe skrzyżowanie w Europie, robią

Dziś bezogródkowo, co nie znaczy - bezkwiatowo
Po południu, przy okazji zakupów w Katowicach, zahaczyliśmy o chorzowski Park Kultury i Wypoczynku... zajrzeliśmy na kiermasz przy Wystawie Kwiatów... zachwyciła mnie odętka 'Variegata', ale pożałowałam
Ogólnie tłok, oprócz roślin dużo badziewia wszelakiego
Specjalnie dla Was - sesja zdjęciowa

I piękny zachód słońca w korku na autostradzie (Katowice - Gliwice - 1godz. 15 min... normalnie ok. 25 min.

Liska... nie wypożyczam... choć trawniczek kusi
Właśnie odkryłam u Jakuch, że moje dzwoneczki od dziadka - byliniarza to penstemon
jak sobie tu zapiszę, jest szansa, że nie zapomnę na amen
A tak w ogóle, to powinnaś chyba Twojego M do okulisty zaprowadzić... jak on nie widzi jaka masa rzeczy jest w domu do zrobienia
Jest też metoda bardziej drastyczna: niech się przestanie "samo " robić
jak zacznie go ssać w żołądku i będzie się potykał o różne rzeczy, które miały czelność się "nie zrobić", może zauważy 
Właśnie odkryłam u Jakuch, że moje dzwoneczki od dziadka - byliniarza to penstemon
A tak w ogóle, to powinnaś chyba Twojego M do okulisty zaprowadzić... jak on nie widzi jaka masa rzeczy jest w domu do zrobienia
Jest też metoda bardziej drastyczna: niech się przestanie "samo " robić
Jadziu... tłok był dziki... a ja nie byłam nastawiona zakupowo
poza tym z dziećmi... bardziej pilnujesz, czy jeszcze są koło Ciebie, niż się rozglądasz... ale przynajmniej nie sprzeniewierzyłam funduszy na życie 
W sobotę wybieram się do Wodzisławia do Halinki... i róże przyjdą... i Pani Sąsiadka da sobie jeszcze co nieco uszczknąć (małą mahonię już mam zaklepaną
)... jeszcze będzie co sadzić 
Ciemierniki jakoś mnie nie ruszają... u mnie cienia brak...
W sobotę wybieram się do Wodzisławia do Halinki... i róże przyjdą... i Pani Sąsiadka da sobie jeszcze co nieco uszczknąć (małą mahonię już mam zaklepaną
Ciemierniki jakoś mnie nie ruszają... u mnie cienia brak...
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Przepiękne róże, chciałoby się mieć je wszystkie, albo nawet więcej, pa,pa

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Cudowne Róże! Widzę, że Cię wciągnęło, no niestety, róże się najczęściej kupuje wtedy, kiedy trzeba kupić węgiel ;-) no i wyprawić dzieci do szkoły. Trzeba uważać, żeby człowieka nie zrujnowało - bo to sie jakoś tak samo dzieje 
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Pozostaje kupować róże wiosną100krotka pisze:Cudowne Róże! Widzę, że Cię wciągnęło, no niestety, róże się najczęściej kupuje wtedy, kiedy trzeba kupić węgiel ;-) no i wyprawić dzieci do szkoły. Trzeba uważać, żeby człowieka nie zrujnowało - bo to sie jakoś tak samo dzieje
Niestety... w kwietniu robię wielkie ufff, że już koniec... i ani myślę wydawać dalej kasę na opał
A róże w Chorzowie... oj, proszą się o lepszą oprawę i opiekę... na zbliżeniach tego nie widać
Marta... ja teraz też nie mam PRAWDZIWEGO trawnika
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: